به گزارش ایرنا علی مصطفوی روز چهارشنبه در جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای طرح هجرت و جهادی آذربایجان غربی با بیان اینکه بهره گیری از ظرفیت اردوهای جهادی یک فرصت مناسب است، افزود: ایران کشوری حادثه خیز است و از ۴۳ حادثه طبیعی شناخته شده در دنیا ۳۴ حادثه در کشور مشاهده شده است.
وی با بیان اینکه در بحث سیل اخیر در کشور این استان جزو استانهای برتر و پیشتاز در کمک رسانی بود، اضافه کرد: جوانان باید آمادگی کافی را در برخورد با این حوادث داشته باشند.
وی با اشاره به موفقیتهای نظام اسلامی در چهل سال گذشته افزود: با یک مقایسه ساده پیشرفتهای تکنولوژی و علمی کشور در بعد از انقلاب قابل مشاهده و افتخار است.
وی درباره توجه به اردوهای هجرت در راستای کمک به مناطق محروم بیان کرد: در زمینه همکاری دستگاههای اجرایی انتظار میرود که اداره آموزش و پرورش، کمیته امداد، دامپزشکی و سایر نهادها همکاریهای لازم را در این زمینه داشته باشند.
وی گفت: از کمیته امداد انتظار میرود تا شهرهای محروم اولویت بندی شود تا در اردوهای هجرت در رأس کارها باشند.
جانشین فرمانده سپاه شهدای آذربایجانغربی نیز در این جلسه گفت: ۶۰۵ گروه جهادی از اقشار مختلف بسیج در این استان فعالیت دارند.
سردار سرتیپ دوم الهوردی داداشزاده اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای اردوهای طرح هجرت بسیج ایجاد محیط سالم برای کار و فعالیت، کمک به کاهش هزینههای دولت، پیشگیری از اعتیاد و رفع محرومیت در مناطق محروم، غنی سازی اوقات فراغت، آشنایی جوانان با کار گروهی است..
وی، افزود: در همین راستا، در حال حاضر ۶۰۵ گروه جهادی از اقشار مختلف بسیج در سراسر آذربایجانغربی فعالیت دارند که متشکل از ۱۱ هزار و ۴۰۰ جوان مستعد بسیجی است..
وی اضافه کرد: ۷۶ گروه جهادی دانشجویی نیز در این استان به خدمترسانی به مردم مناطق محروم و کم برخوردار مشغول هستند.
سردار داداش زاده گفت: این گروهها در عرصههای علمی، فرهنگی، بهداشتی، اقتصاد مقاومتی، فنی و عمرانی به خدمترسانی مشغول هستند.
وی، ادامه داد: عملکرد تمام گروههای جهادی مورد ارزیابی قرار گرفته که بر اساس این ارزیابی، در سال گذشته هشت جهادگر از استان در جشنواره کشوری حضور یافتند.
به گزارش ایرنا در سال ۱۳۹۷ بیش از ۱۱ هزار جوان بسیجی آذربایجان غربی در اردوهای هجرت و جهادی شرکت داشتند.
۷۱۲۵/۷۱۲۹
نظر شما