محمود مدنیان روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: از مجموع ۳۰۰ هزار گردشگری که امسال به نائین سفر کردند، حدود ۳۰ درصد از سایر کشورهای دنیا بودند.
وی اظهار داشت: بیشتر این گردشگران از خانه تاریخی فاطمی، موزه مردم شناس کویر، مسجد جامع، حمام پنجاهه، آسیاب ریگاره، نارین قلعه و امامزاده سلطان سید علی (ع) و بازار تاریخی نائین دیدن کردند.
مدنیان وجود واحدهای بوم گردی را عامل مهمی در رونق گردشگری دانست و گفت: هم اکنون ۹ واحد بوم گردی در نائین به بهره برداری رسیده و پنج واحد نیز در دست احداث است.
وی افزود: فعالیتهای موثری چون فعال کردن بخش خصوصی، جذب سرمایه گذار، شرکت در نمایشگاهها و برگزاری جشنوارههای نوروزی تاثیر بسزایی در رونق گردشگری داشته است.
به گفته مدنیان، حضور گردشگران عامل مهمی در رونق صنایع دستی و ایجاد اشتغال محسوب میشود و امید است با راهکارهایی نظیر ایجاد مجتمعهای گردشگری علاوه بر رونق تولید، زمینه توسعه صنایع دستی نیز شکل بگیرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نائین با اشاره به حفظ آثار و بناهای تاریخی خاطر نشان کرد: هر ساله اعتباری به منظور مرمت و باز سازی بناهای تاریخی اختصاص یافته و درآیندهای نزدیک شاهد بافت تاریخی نائین، بافران و انارک خواهیم بود.
شهرستان نائین دارای حدود هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی و گردشگری است.
این خطه کویری در ۱۴۰ کیلومتری شرق اصفهان واقع شده است.
/ ۶۰۲۲ / ۷۱۳۶
نظر شما