دکتر نبی بوستان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این طرح در قالب قرارداد با دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه در سطح استان در حال برگزاری است و با همکاری هیات ورزش همگانی، اداره کل ورزش و جوانان و اداره تربیت بدنی شهرداری کرمانشاه در ۱۰ ایستگاه ورزش صبحگاهی طراحی شده است.
وی اضافه کرد، اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی، بنر و از طریق ارسال نامه به ادارات توسط استانداری و هیات ورزش همگانی انجام شد.
این روانشناس و مجری طرح ادامه داد: در این مراسم در خصوص نشاط صبحگاهی و اهمیت خنده درمانی صحبت شد و پس از ورزش، حرکاتی که به افزایش خنده و نشاط اجتماعی منجر شد، صورت گرفت.
بوستان با بیان اینکه در ورزش صبحگاهی، خنده درمانی با تاکید بر نشاط اجتماعی صورت می گیرد، اظهار داشت: خنده به عنوان ارزانترین دارو برای رسیدن به نشاط اجتماعی است و اگر زن از سلامت روان خوبی برخوردار باشد جامعه ای سالم و بانشاط خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه این طرح با استقبال خوبی مواجه شده اظهار داشت: این طرح برای نخستین بار در استان به صورت عملی و علمی در حال برگزاری است و اختتامیه آن با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر برابر با ۱۴ تیرماه برگزار می شود.
به گفته مجری طرح خنده درمانی بانوان کرمانشاهی، بزرگترین همایش پیاده روی و نشاط اجتماعی از محل کارمندان تا بوستان شرقی برگزار می شود و هدایایی از سوی حامیان مالی برای این منظور در نظر گرفته شده است و از همه مربیان قدردانی می شود.
۷۴۶۰/۳۰۳۳