به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «حسین دلاوری» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: این طرح در راستای غنی سازی اوقات فراغت نونهالان و دانش آموزان در فصل تابستان و با همراهی مبلغان و اساتید روحانی و فرهنگی بومی و اعزامی از حوزه علمیه قم از ۱۳ تیرماه جاری تا ۳۱ مردادماه در بقاع شاخص استان مرکزی اجرا میشود.
وی ادامه داد: طرح نشاط معنوی تابستانی در پنج بقعه شاخص اراک، ۲ بقعه تفرش، چهار بقعه خمین، ۲ بقعه زرندیه، هشت بقعه سطح یک و ۱۲ بقعه سطح ۲ شهرستان ساوه، سه بقعه شازند، ۳ بقعه فراهان، ۲ بقعه آشتیان، سه بقعه خنداب، چهار بقعه دلیجان و سه بقعه شهرستان محلات اجرا میشود.
مدیرکل اوفاف و امور خیریه استان مرکزی اظهار داشت: مجموع برنامه های طرح نشاط معنوی تابستانی در سه بخش احکام با ارایه آموزش های قرآن، آداب اجتماعی و شناخت فضای مجازی، مهارت های ۱۰ گانه زندگی از قبیل مدیریت هیجان، ارتباط موثر، حل مسئله و تصمیم گیری و فنی و هنری در بخش های نقاشی، خطاطی، گلدوزی، خیاطی با همکاری این اداره کل، اداره کل آموزش و پرورش، کانوهای فرهنگی و هنری مساجد و اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان این استان اجرا می شود.
حجت الاسلام دلاوری افزود: بقاع متبرکه شاخصی که ظرفیت پذیرش اردویی را داشته باشند نیز به عنوان مقصد اردوهای یک روزه دانش آموزان و نونهالان انتخاب و از نقاط مختلف استان برای زیارت این بقاع متبرکه اعزام میشوند.
وی اظهار داشت: ۳۰ مبلغ دینی بومی و ۳۰ مبلغ دینی اعزامی از حوزه علمیه قم به صورت مستمر در طرح نشاط معنوی تابستانی در بقاع شاخص استان مرکزی حضور دارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: جذب نسل جوان و نوجوان به بقاع متبرکه در راستای کادرسازی برای مدیریت بقاع متبرکه، تعامل و مشارکت با نهادهای فرهنگی و ترویج معارف اسلامی و غنی ساختن اوقات فراغت دانش آموزان از مهمترین اهداف برگزاری طرح نشاط معنوی تابستانی در بقاع متبرکه استان مرکزی است.
حجت الاسلام دلاوری اضافه کرد: گسترش سبک زندگی اسلامی و ایرانی نیز زیر نظر ۱۸ مربی زن و مرد در قالب برنامه های متنوع آموزشی با هدف جبران خلاء دورههای آموزشی مدارس از دیگر برنامه های طرح نشاط معنوی تابستانی بقاع متبرکه استان مرکزی است.
وی در خصوص برنامه های پنجم ذی القعده (۱۷ تیر) روز تکریم و بزرگداشت امامزادگان نیز گفت: برنامه های متنوعی از قبیل همایش ائمه جماعات استان مرکزی در آستان مقدس امازاده سهل ابن علی (ع) در شهر آستانه، همایش پیاده روی، برپایی ایستگاههای صلواتی و اعزام ۲۰ مبلغ دینی از حوزه ئعلمیه قم و ۴۰ مبلغ بومی در امازادگان شاخص استان برای این روز تدوین شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در خصوص ساماندهی نزورات مردمی در امامزادگان نیز گفت: تمامی هزینه های نگهداری، ساخت و سازها، تعمیرات، برق، گاز و آب و برنامه های فرهنگی امامزادگان از محل نزورات مردمی با اختیار هیات امناء امامزادگان تامین می شود و اداره کل اوقاف و امور خیریه در این خصوص نقش نظارتی دارد.
بیش از پنج هزار و ۵۰۰ اثر وقفی در استان مرکزی به ثبت رسیده است و ۱۲۰ امازاده نیز در نقاط مختلف این استان مدفون هستند.
۳۰۱۷/۶۰۱۳/