به گزارش ایرنا، علیرضا نصری روز یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان قشم افزود: هم اکنون ۵۰ درصد از آب شهرستان توسط آبشیرینکن مپنا تأمین میشود که راه طولانی این سایت تا غرب جزیره باعث افت فشار آب میشود و این امر آبرسانی را دچار اختلال میکند.
وی ادامه داد: از این روی احداث ۲ آبشیرینکن دیگر در منطقههای سَلَخ و تورگان در دستورکار قرار گرفت تا علاوه بر رفع مشکل مذکور، پدافند غیرعامل نیز رعایت شود و آب غرب جزیره از سایت مپنا جدا شود.
فرماندار قشم تصریح کرد: با توجه به نیازمندیها، تاکنون یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای تأمین آب شرب روستاها هزینه شده که نزدیک به یک سوم بودجه شهرستان قشم در سالهای اخیر را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: شاخص آب رسانی در جزیره قشم پیش از دولت تدبیر و امید صفر بود که با تلاشهای انجام شده، هم اینک فقط سه روستا از ۵۸ روستای شهرستان قشم به شبکه توزیع آب متصل نیستند.
نصری ادامه داد: در این میان ممکن است مشکلات پیشبینی نشدهای بروز کند که دولتمردان خود را موظف به رفع آن میدانند.
وی اظهار کرد: اگرچه به جز سه روستا، شبکه آبرسانی در جزیره کامل شده است اما مردم غرب جزیره مزه شیرین آبرسانی را نچشیدهاند و از این رو شرکت آب و فاضلاب روستایی (آبفار) هرمزگان باید آن را به سرانجام برساند.
فرماندار قشم خاطرنشان کرد: مباحث و مشکلات بیانشده از جمله واگذاری زمین توسط منطقه آزاد قشم باید در نشستهای دوطرفه و در فضای تعامل، هم افزایی و همدلی برطرف شود.
سومین شورای اداری قشم روز یکشنبه در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
شهرستان قشم شامل سه بخش مرکزی، شهاب و حَرّا با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان در خلیجفارس گسترده شده است.
۷۵۰۰
نظر شما