سید کامران میر معینی روز دوشنبه در مراسم اختتامیه بخش هنری بیست و نهمین جشنواره فرهنگی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در مرکز آموزش عالی شهید رجایی اصفهان افزود: این آمار نشان میدهد جشنوارههای فرهنگی یکی از برنامههای مورد اقبال دانشجو معلمان است.
وی تصریح کرد: برآیندها نشان میدهد که نسبت به توسعه کمی و کیفی جشنوارههای فرهنگی علاقمند هستند و در این راستا تلاش میکنیم.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور بیان کرد: این جشنواره از بهمن سال گذشته با ابلاغ دستور العمل در ٤١ رشته و پنج بخش به استانهای کشور ابلاغ شد.
به گفته وی، دبیر خانه جشنواره به پنج استان فارس، یزد، خراسان رضوی، اصفهان و قم میزبان جشنوارههای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان شدند.
میرمعینی اضافه کرد: سال گذشته دبیرخانه مرکزی کار نظارت، ارزیابی و مدیریت برنامههای جشنواره را برعهده داشت.
وی ادامه داد: استان اصفهان استانی ویژه به لحاظ تاریخ، تمدن و فرهنگ است که میزبان اختتامیه این جشنواره بود.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور اظهار داشت: هزار و ۹۸۶ نفر در بخش هنری در مسابقات امسال شرکت کردند و ٣٠٠ اثر به مرحله کشوری ارسال که ٩٠ نفر از آنها برای حضور در مرحله کشوری دعوت شدند.
وی خاطرنشان کرد: روز گذشته شرکت کنندگان به رقابت پرداخته و امروز از آنها تقدیر به عمل آمد همچنین نفرات برگزیده در رشتههای مشخص در مرحله ملی در آبان ماه به میزبانی دانشگاه آزاد برگزار میشود.
میرمعینی ادامه داد: در آستانه ورود به سی امین سال برگزاری جشنوارههای فرهنگی هستیم که امیدواریم حداکثر استفاده را از این ظرفیت برای پیش برد اهداف فرهنگی ببریم.
دانشجویان محور اصلی جشنوارهها هستند مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان گفت: دانشجویان محور اصلی این جشنوارهها هستند تا در جهت توسعه هنر و تربیت نقشی داشته باشیم.
شهرام عروف زاد افزود: هنر را به عنوان زبان بین المللی در کتابها، مقوله اجتماعی، عامل آرامش، موجب ابتکار، خلاقیت و ارج نهادن به فرد میشود.
وی ادامه داد: امروز میزبان عزیزانی از استانهای هرمزگان، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، فارس و اصفهان به عنوان شورای مشورتی دانشگاههای فرهنگیان هستیم.
در بخشی از پیام رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور به جشنواره حسین خنیفر آمده است: فرهنگ غنی و سترک ایران اسلامی، سرشار از هنرهای درخشان و گوهرهای فراوانی است که به جای جای این مرز و بوم جلوه و جلا بخشیده است. هنر، تجسم آرمانها و ترسیم باورهایی است که خردمندانه جامعه را جست و جو میکند و می کوشد طراح الگوهای اعتلای جامعه اسلامی باشد.
وی یادآور شد: تنوع و تکثر هنرهای برخاسته از باورها و ارزشها در ایران سربلند ما، باغ مانایی است که به رنگ رنگ گونهها و تنوع بی مثالش، نام و نشان دارد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور ادامه داد: جشنواره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در بخش هنری، که با حرکتی وزین و متفکرانه، نزدیک به سه دهه از عمر خود را سپری کرده است، اکنون برگزاری بیست و نهمین دوره خود را به میزبانی اصفهان؛ پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، خاستگاه هنرمندان و هنرهای فاخر، با قوت افزونتر و نگاه ژرفتر به تماشا مینشیند.
دانشگاه فرهنگیان، برای تأمین، تربیت و توانمندسازی معلمان و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش در کشور است. این دانشگاه در سال ۱۳۹۰ با تجمیع مراکز تربیت معلم سراسر ایران تأسیس شد و دارای حدود ۹۸ واحد دانشگاهی (در قالب ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز وابسته به پردیس) و بیش از ۶۵ هزار دانشجوست.
۶۰۲۶/
نظر شما