محسن رنجبر روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، ارتقای سرمایه اجتماعی را مورد نیاز شهرداری ها دانست و گفت: شهرداری جز با مشارکت مردم امکان ارائه خدمات ندارد که توسعه مشارکت های اجتماعی نیازمند ارتقای زیرساخت هاست.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد طرح های شهرداری محقق شده است، افزود: با استفاده از سیستم راهبردی برآورد طرح های شهرداری، آخرین وضعیت طرح ها به صورت مستمر رصد و ارزیابی شده و خطاها و انحراف ها در اجرای آنها را مشخص می کند که این سامانه در پیگری برای تحقق طرح ها بسیار اثرگذار است.
وی همچنین با اشاره به نهایی شدن مقدمات اجرای کارت شهروند الکترونیک در قم گفت: مراحل راه اندازی آزمایشی این کارت آغاز شده است که با اتمام این آزمایش ها، به زودی این کارت ها در مرحله اول جای بلیت های کاغذی اتوبوس ها و در مراحل بعدی امکان پیگیری بسیاری از خدمات شهری قم از طریق این کارت فراهم می شود.
رنجبر، یکی از برنامه های در نظر گرفته شده برای تحقق شهر خلاق و هوشمند را صدور قم کارت عنوان کرد و گفت: قم کارت نوعی کارت هوشمند شهری است که تمام خدمات شهرداری، امور پولی و مالی میتواند از طریق آن به صورت الکترونیکی انجام شود.
معاون برنامه ریزی و سرمایه انسان شهرداری قم، همچنین با اشاره به برخی اخبار پیرامون تبدیل وضعیت تعدادی از نیروهای شهرداری به صورت گزینشی گفت: از ۱۷ سال قبل با مستقل شدن شهرداری ها، نحوه استخدام و قرداد بستن افراد با شهرداری ها معلوم نیست.
وی ادامه داد: با مصوبه دوره چهارم شورای اسلامی شهر قم در سال ۹۳، مجوز تبدیل وضعیت ۱۲۰ تن از نیروهای شرکتی شهرداری قم داده شد که روند این تبدیل وضعیت این افراد چند سال به طول انجامیده است به گونه ای که برخی از آنها در ماههای گذشته وضعیت آنها نهایی شد.
رنجبر تاکید کرد: هیچگونه تبدیل وضعیت جدید در سال های اخیر به تصویب نرسیده است، به همین دلیل تبدیل وضعیتی در شهرداری قم نداریم.
۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/
نظر شما