سیدمحمدصادق رضویان عصر دوشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: برداشت کاهگل های فرسوده، اصلاح شیب بندی بام، اجرای یک لایه کاهگل حفاظتی، اجرای آجر فرش بام و بندکشی، حذف الحاق ها و اندودهای سیمانی بام در این مرحله از مرمت انجام شد.
رضویان گفت: وجه تسمیه این بنای تاریخی از نام طایفه آقایان که همگی از سادات هستند و از طایفه های بزرگ میامی به شمار میروند گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه این حمام در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، افزود: فضای این حمام شامل سربینه یا رختکن، میان در و گرمخانه است و آب مورد نیاز هم از قنات میامی تأمین میشده است.
رضویان گفت: این حمام علاوه بر نوع معماری سنتی و ایستایی بالا، دارای جاذبههایی از جمله محل برگزاری آیینهای مختلف بوده است.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان میامی با اشاره به اینکه بر اساس اسناد موجود، قدمت شهر میامی بیش از هزار سال است، تصریح کرد: حمام آقایان میامی به شماره ۳۰۱۲۱ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
این بنای تاریخی میامی در خیابان امام خمینی (ره)، ۱۰۰ متری شمالی کاروانسرای میامی و ابتدای خیابان مسجد جامع این شهر واقع شده است.
شهرستان میامی چهار منطقه نمونه و هفت روستای هدف گردشگری دارد، روستاهای عباس آباد، ابراهیم آباد، نام نیک و نردین از جمله این روستاهای هدف گردشگری هستند. همچنین بزرگترین مجموعه کاروان سرا در ایران در این شهرستان قرار دارد.
وجود ۱۰ کاروانسرا و محوطه تاریخی و جاذبههای طبیعی بخش کالپوش، فرصت بسیار مناسبی برای جذب گردشگران در این منطقه است.
این شهرستان ۵۲ اثر ثبت شده در فهرست میراث باستانی کشور دارد و واقع شدن آن در مسیر راه تهران - مشهد شرایط بسیار مناسبی را برای بازدید گردشگران فراهم میکند.
شهرستان میامی با بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان واقع است.
۷۳۵۷/۶۱۶۷/۶۱۰۳