۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۰۰
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 83377093
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

ورودی های شهر قم ساماندهی می‌شود

۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۰۰
کد خبر: 83377093
ورودی های شهر قم ساماندهی می‌شود

قم - ایرنا - معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم، با بیان اینکه ساماندهی ۶ ورودی شهر در دستور کار است گفت: با اجرای طرح ارتقای کیفی، تمام ورودی‌های شهر قم از نظر سیمای شهری، معماری و شهرسازی، اقتصادی شهری و وضعیت ترافیکی ساماندهی و ارتقا می‌یابند.

غلامرضا جانقربان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: طرح ارتقای کیفی ورودی جعفریه به قم در سال ۹۴ آغاز و این طرح علاوه بر محور ساماندهی ۲۰۰ هکتار از راضی مجاور آن در حال عملیاتی شدن است.

وی ادامه داد: ساماندهی ورودی‌های جاده اراک، ورودی جاده قدیم تهران، آزادراه و همچنین آزاد راه کاشان به شهر قم به عنوان یک اولویت در دستور کار است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم، افزود: ورودی جاده اراک مراحل پایانی برای تصویب در کمیسیون ماده ۵ را سپری می‌کند که طرح ارتقای کیفی این محور به عنوان ورودی پر جمعیت قم در شاخص‌های ویژه ای تعریف شده است.

جانقربان ادامه داد: طرح ارتقای ورودی آزادراه کاشان به قم و ۱۰۰ هکتار از مجاورت آن به عنوان یکی از محورهای محور ورودی به قم نیز از دیگر طرح‌هایی است در حال نهایی شدن است.

وی با بیان اینکه محدوده و حریم شهر قم بالغ بر ۴۵ هزار هکتار است، گفت: ۱۳ هزار هکتار از این وسعت محدوده قم و ۳۲ هزار هکتار باقی مانده آن شامل حریم شهری آن است.

وی با بیان اینکه طرح جامع و طرح تفصیلی حریم و محدوده قم تعیین شده است گفت: بیش از ۱۰ طرح موضوعی و موضعی برای ساماندهی حریم و محدوده قانونی قم تدوین شده که یکی از این طرح‌ها ساماندهی ورودی‌های شهر قم است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم، ادامه داد: به منظور ارتقای وضعیت بافت‌های فرسوده، محرک‌های توسعه این بافت‌ها در قالب احداث مسجد و مکان‌های ورزشی، سالانه برای این مناطق تعریف می‌شود که این برنامه‌ها به حسب بودجه بر اساس برنامه پنج ساله قم به منظور ارتقا کیفی این بافت‌ها تعریف و اجرایی می‌شوند.

وی با اشاره به وجود یک هزار و ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده مصوب در قم گفت: ۳۰۰ هکتار سکونت گاه غیررسمی در قالب ۱۷ محله در قم شناسایی و مطالعات ساماندهی این محلات تا فاز دوم نیز انجام شده است.

شهرداری‌ها به تنهایی توان ارتقای فرهنگ شهروندی را ندارد

قائم مقام شهردار قم، نیز با با اشاره به ایجاد کمیته‌ای برای برنامه ریزی پیرامون ارتقای فرهنگ شهروندی در شهرداری گفت: به صورت پراکنده و در موضوعات مختلف اقدام‌هایی برای ارتقای فرهنگ شهروندی در قم انجام شده است که برای هماهنگی این اقدام‌ها، طرح جامعی در دست تدوین است.

ابراهیم معتمدی نژاد، ادامه داد: به منظور نقش آفرینی پررنگ‌تر سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم در حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی، بودجه این سازمان از ۸۰ به ۱۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تجربه کار فرهنگی نشان داده است که شهرداریها به تنهایی توان ارتقای فرهنگ شهروندی را ندارد گفت: ارتقای فرهنگ شهروندی نیازمند مشارکت مردم، رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد است.

وی با اشاره به وضعیت شهرک مهدیه قم نیز گفت: این شهرک در سال‌های گذشته از مجموعه شهری قم جدا و این موجب شد تا امکان رسیدگی و رفع مشکلات این شهرک از مدیریت شهری قم خارج شود.

قائم مقام شهردار قم، ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته شهرک مهدیه در سال گذشته دوباره به مجموعه مدیریت شهری قم افزوده شد که با این اقدام، بودجه‌ای برای بهبود آسفالت معابر و وضعیت فضای سبز این شهرک در دستور کار قرار گرفته است.

دریافت ۹ هزار پیام مردمی طی پنج ماه

مدیرکل تبلیغات و امور بین‌الملل شهرداری قم نیز در پاسخ به گلایه برخی خبرنگاران از پاسخگو نبودن مدیران شهرداری گفت: از بهمن ۹۷ تا هشتم تیرماه ۹۸، در حدود ۹ هزار گلایه، شکایت، پیشنهاد، انتقاد و تشکر دریافت کرده‌ایم.

مهدی کلانترزاده، ادامه داد: این پیام‌ها در قالب یک هزار و ۱۰۰ عنوان دسته بندی و تاکنون به ۷۰۰ مورد از آنها به صورت مکتوب پاسخ داده شده است.

۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/‏

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha