۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۹
کد خبر: 83377756
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهرداری از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه گردشگری کرمان استفاده می کند

کرمان - ایرنا - شهردار کرمان با اشاره به برگزاری جشنواره تابستان کرمان ۲۰ تا ۲۰ و تاثیر آن بر رونق گردشگری گفت: این دستگاه از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه گردشگری شهر کرمان استفاده می کند.

به گزارش ایرنا، سیدمهران عالم‌زاده شامگاه دوشنبه در نشست خبری تشریح جشنواره تابستان کرمان با عنوان ‘۲۰-۲۰’ افزود: طی نشستی با هتل‌داران، مقرر شد در مدت برگزاری این جشنواره از ۲۰ تیرماه تا ۲۰ مردادماه، برای مسافران و گردشگران ۵۰ درصد تخفیف در نظر بگیرند.

وی اظهار داشت: هواپیمایی ماهان نیز در مدت برگزاری جشنواره ۳۰ درصد تخفیف در تهیه بلیت هواپیما برای مسافران تورهای آژانس‌های مسافرتی به کرمان، در نظر گرفته است.

شهردار کرمان گفت: همچنین در نشست با کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، مقرر شد صنوف فعال در زمینه پذیرایی، از جمله رستوران‌ها، در طول برگزاری جشنواره تخفیف‌هایی لحاظ کنند.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره تابستان کرمان با عنوان ۲۰ تا ۲۰ تصریح کرد: در تابستان نیز ابتدا قرار بود جشنواره‌ای شبیه به نوبهار کرمان برگزار کنیم، این جشنواره را در زمان برنامه‌ریزی یک رویداد حوزه گردشگری تعریف کردیم تا طی سال‌های آینده تکرار شود و مجموعۀ گردشگری کرمان نیز از این فضا بهره ببرد.

عالم زاده افزود: حوزۀ گردشگری به‌عنوان یک حوزه فرابخشی، دستگاه متولی خود را دارد و شهرداری در این زمینه تسهیل‌کننده است، لذا با توجه به رسالت شهرداری در زمینۀ اقتصاد پایدار شهری، گردشگری شهری یکی از اصلی‌ترین راه‌ها برای تحقق این فعالیت است.

وی با بیان اینکه گردشگری شهری به مردم و شهرداری‌ها کمک می‌کند و موجب رونق اقتصادی شهرها می‌شود ادامه داد: علاوه بر برخورداری تمامی کسبه از این ظرفیت، حوزه سرمایه‌گذاری شهر را نیز فعال می‌کند.

شهردار کرمان با بیان این‌که ۳۷ درصد گردشگران دنیا به‌دنبال استفاده از برنامه‌های فرهنگی مختلف هستند، گفت: با برگزاری جشنواره تابستان کرمان می‌توانیم انگیزه ای ایجاد می شود که گردشگران برای استفاده از برنامه‌های متفاوت به کرمان سفر کنند.

وی به دیگر اقدامات شهرداری برای جذب گردشگر اشاره کرد و گفت: ایجاد فضاهای شهری مناسب می‌تواند موجب جذب گردشگر شود که در این راستا به‌دنبال ساخت پارک گردشگری در کرمان هستیم که پارکی متفاوت در جنوب‌شرق کشور خواهد بود.

عالم‌زاده از آغاز ساخت پارک گردشگری تا ۲ ماه آینده خبر داد و بیان کرد: میدان‌های توحید (ارگ) و شورا نیز پیاده‌راه می‌شود تا با اجرای فعالیت‌های فرهنگی، هنری و تفریحی، جاذب سفر و گردشگر باشند.

وی افزود: بازآفرینی فضاهای شهری نیز به‌عنوان پروژه‌های محرک در حوزۀ گردشگری، به جذب گردشگر کمک خواهد کرد و به صورت قطع حوزه گردشگری به‌عنوان یک رکن می‌تواند موجب توسعه پایدار شهر کرمان شود...

شهردار کرمان به اختصاص برخی از برنامه‌های جشنواره تابستان کرمان به کودکان و نوجوانان اشاره کرد و ادامه داد: شهرها باید به سمت شهر دوست‌دار کودک حرکت کنند.

عالم زاده اضافه کرد: اختصاص یک دهه از برنامه‌های جشنواره تابستان به کودکان و نوجوانان، نقطه آغاز اقداماتی است که باید در راستای ایجاد شهر دوست‌دار کودک انجام شود.

وی گفت: حوزه‌های خدمات شهری و عمران شهری و حوزه فرهنگی و اجتماعی یکی از رسالت‌های عمده شهرداری‌ها است که پرداختن به آن به رویکرد شهردار بستگی دارد.

شهردار کرمان با بیان اینکه در حوزه فرهنگی اجتماعی، فعالیت‌های زیرساختی در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: زیرساخت‌های تشکیل شوراهای اجتماعی محله و شبکه شهروندی در معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری پیگیری می شود.

وی عنوان کرد: مردم شهر نیاز به نشاط و شادابی دارند لذا حوزه فرهنگی و اجتماعی درصدد اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و تفریحی از جمله جشنواره نوبهار کرمان است.

هم افزایی موجب پیشرفت گردشگری کرمان می شود

دبیر ستاد گردشگری شهرداری کرمان نیز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم‌افزایی بین دستگاه ها موجب پیشرفت یک شهر و منطقه می شود گفت: برای رونق گردشگری در شهر و استان کرمان، هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های مربوط ضرورت دارد.

محمد جهانشاهی با بیان اینکه آینده گردشگری شهر کرمان، به سمت توسعۀ گردشگری شهری پیش می رود، گفت: تلاش می شود بدون دخالت در وظایف دستگاه های متولی حوزه گردشگری، به هدف مهم توسعۀ گردشگری شهری، سرعت بخشیم.

وی افزود: براساس مطالعات، پیش‌بینی می‌شود هر گردشگر داخلی ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان و هر گردشگر خارجی ۵۰ دلار برای شهر کرمان درآمد داشته باشد و ۳۵ درصد از این مبلغ را در حوزه اقامت، ۳۰ درصد در پذیرایی، ۲۰ درصد در حوزه جابه جایی مسافر و ۱۵ درصد در خرید سوغات و صنایع دستی هزینه می‌کنند.

۷۴۲۰ / ‬ ۵۰۵۴

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha