قدرت اله ولدی روز سه شنبه در دیدار با مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی همدان با اشاره به فعالیت تنها مجتمع آبرسانی دهلق در این شهرستان افزود: با کمک نمایندگان مجلس پیگیریهای لازم برای احداث پنج مجتمع آبرسانی روستایی انجام و مجوز احداث این تعداد مجتمع اخذ شد.
وی بیان کرد: در زمینه احداث مجتمعهای آبرسانی با بخشداران، دهیاران و اهالی روستاهای این شهرستان رایزنی میکنیم تا تبعات آن صفر برسد.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما، باید تلاش شود نارضایتی مردم در حوزه تأمین آب شرب روستایی به حداقل برسد.
ولدی ادامه داد: این شهرستان نیاز به شبکههای آبرسانی بیشتری دارد تا در آینده روستاییان با مشکل تأمین آب شرب مواجه نشوند.
وی بر لزوم کیفی سازی و بهداشتی بودن آب شرب به ویژه در روستاها تاکید کرد و بیان کرد: این امر باید در اولویت قرار گیرد.
معاون استاندار همدان با تقدیر از زحمات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان و شهرستان گفت: انتظار میرود گامهای موثرتری در راستای رفع مشکلات آب شرب روستایی برداشته شود.
ولدی با اشاره به ترویج آموزش در خانوادهها برای صرفه جویی در مصرف آب ادامه داد: باید با آموزش و اطلاعرسانی در خانوادهها مدیریت صحیحی از مصرف آب در حوزههای مختلف داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان نیز بیان کرد: در حال حاضر میزان بهره مندی مردم در سطح روستاهای این استان بیش از ۷۷ درصد است که وضعیت خوبی را در کشور داریم.
سید مصطفی هاشمی افزود: در تلاش هستیم میزان بهره مندی روستاییان از نعمت آب شرب را به ۸۴ درصد برسانیم.
وی با اشاره به فعالیت مجتمع آبرسانی دهلق در ملایر گفت: در حال حاضر مطالعات اولیه پنج مجتمع آبرسانی در این شهرستان انجام شده است که به زودی عملیات اجرایی آنها آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان ادامه داد: پس از تکمیل و راهاندازی کامل این مجتمعها ۸۸ هزار تن از جمعیت روستایی این شهرستان را زیر پوشش قرار میدهد.
هاشمی اظهار داشت: برای نخستین بار در استان همدان برای پمپاژ آب در روستای «منگاوی» ملایر از انرژی خورشیدی استفاده میشود.
مدیر آب و فاضلاب روستایی ملایر نیز گفت: با پیگیری نمایندگان مجلس مقرر شد امسال از محل اعتبارات ملی برای احداث این مجتمعها اعتبار اختصاص یابد که حدود ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای چهار مجتمع که مطالعات و طراحی آنها به اتمام رسیده، نیاز است.
محمدرضا ترکاشوند مجتمع آبرسانی سد کلان، کریم آباد، حسین آباد شاملو و علی آباد دمق، ینگی کند و حسین آباد ناظم را پنج مجتمع آبرسانی در دست احداث عنوان کرد که طبق سند راهبردی توسعه این شهرستان در مدت زمان ۲ تا سه سال آینده باید به بهره برداری برسند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر ۲۰۸ روستای دارای سکنه دارد که از این تعداد ۱۳۴ روستای آن زیر پوشش شبکه آب و فاضلاب روستایی است.
۷۵۲۸/۲۰۸۷
نظر شما