۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۲
کد خبر: 83378523
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وضعیت واحدهای تملیکی قم تا پایان امسال تعیین تکلیف شود

قم-ایرنا- استاندار قم گفت: وضعیت تمام واحدهای تملیکی که در اختیار بانک‌های استان می باشد باید تا پایان امسال به‌صورت کامل تعیین تکلیف شود.

بهرام سرمست روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در یکی از واحدهای تولیدی استان قم افزود: تا جلسه بعدی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید تعداد واحدهای تملیکی استان به‌صورت دقیق احصا و مواردی که قابلیت پیگیری در استانی ندارد از طریق مرکز دنبال و رسیدگی شود.
وی در ادامه با اشاره به‌ضرورت پیوند بین صنعت و علم گفت: دانشگاه صنعتی استان پتانسیل قابل‌توجهی در رابطه با تبدیل‌شدن به پشتوانه صنعتی استان و رفع مشکلات مربوط به فناوری و تولید دارد.
سرمست اضافه کرد: پیوند بین صنعت و دانشگاه از امسال به‌صورت جدی دنبال شده و خلأهای موجود به‌مرورزمان کاسته و ارتباط بین صنعتگران و دانشگاهیان تقویت خواهد شد.
استاندار قم افزود: با تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه، خلأ نوآوری و فناوری مراکز صنعتی حل و نیازسنجی دقیق‌تری از تولیدات واحدهای صنعتی صورت می‌گیرد، تولیدکنندگان با سعه‌صدر از ایده‌های دانشگاهیان استقبال کنند.
وی با تاکید بر اهتمام ویژه استان بر تولیدات دانش‌بنیان گفت: هدف نهایی اقتصاد در استان، اقتصاد دانش‌بنیان می‌باشد که در صورت تقویت این بخش بسیاری از مشکلات بخش‌های صنعتی و تولیدی قم حل می‌شود.
وی همچنین اظهار کرد: تا زمان مشخص شدن تبصره ۱۸ و ابلاغ سهم امسال استان در رابطه با تسهیلات رونق تولید، بانک‌ها به روند پرداخت تسهیلات در قالب رونق تولید ادامه داده و آن را متوقف نکنند.
وی گفت: مشکلات برخی واحدهای صنعتی و تولیدی در رابطه با مشاغل سخت و زیان‌آور باید به نحو کارشناسی شده در کمیته بدوی موردبررسی و تعیین تکلیف نهایی شود.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: مشکلات بانکی سه واحد تولیدی که امروز از آن‌ها بازدید به عمل آمد باید در یک مدت‌زمانی هفت روزه بررسی دقیق شود و وضعیت حساب‌های بانکی آن‌ها مشخص گردد.
وی اضافه کرد: در واحدهای تولیدی علاوه بر تأمین نقدینگی و سرمایه مادی باید نسبت به جانشین پروری و تربیت مدیر قدرتمند نیز توجه و اهتمام بیشتری به خرج داده شود.
استاندار قم در بخش پایانی سخنان خود گفت: تمام مطالبی که در جلسه اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح می‌شود باید در کمیته فنی به‌صورت دقیق کارشناسی شده باشد.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
استاندار قم امروز از یک واحد تولید پیچ و مهره، یک واحد تولید محصولات چینی و همچنین شرکت فرآورده‌های گوشتی بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت و دغدغه‌های تولیدکنندگان و کارگران آن‌ها قرار گرفت.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha