بهروز شهابی زاد عصر سه شنبه در نشست هماندیشی با تشکلها و انجمنهای مردم نهاد دارای مجوز شهرستان نگاه دولت به تشکلها را به عنوان بازوی مشورتی و اجرایی دانست و بر تقویت روحیه فعالیت های گروهی در اردکان تأکید کرد.
وی با اشاره به طرح بازآفرینی شهری مبتنی بر فعالیت تشکلهای مردمنهاد و بهصورت محلهمحور، گفت: اجرای این طرح به این شیوه محقق نمی شود و تجارب اینچنینی باید آسیبشناسی شود.
فرماندار اردکان، تحزب را بهدلیل مطالبهگری از دولت مفید دانست و افزود: کشورهایی مانند ایران که به دنبال حکومت مردم بر مردم هستند؛ باید روی موضوع تقویت احزاب بیشتر کار کنند.
رئیس هیئت نظارت بر انجمنهای مردم نهاد شهرستان اردکان ادامه داد: یکی از مشکلات فعالیتهای گروهی، طرح موضوع و مشکل بدون ارائه راهحل است؛ در حالیکه انتظار از تشکلها و نمایندگیهای احزاب در شهرستان، بررسی مشکلات و ارائه راهکارها با درنظر گرفتن معیارهای قانونی است.
شهابیزاد تصریح کرد: تاکنون ۳۱ تشکل مجوز فعالیت از فرمانداری اخذ کرده اند؛ اما کمتر دیده میشود که با توجّه به صنعتیشدن اردکان، موضوعی تخصصی و علمی در این زمینه کار شده باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار اردکان نیز در این نشست با اشاره به مباحث مطرحشده، انتقال مداوم مطالبات از سوی نماینده تشکلها را خواستار شد و گفت: درخواستها از طریق جلسات داخلی تشکلها جمعبندی و به فرمانداری منتقل شود.
رقیه کرمانیان ادامه داد: یکی از مباحثی که تشکلهای مردمنهاد را از سایر نهادها متمایز میکند؛ مسائل مالی است و کسب درآمد منافاتی با کار داوطلبانه و مردمنهاد ندارد؛ لذا اگر نیازی به تأمین نیازهای رفاهی اعضای انجمنهای مردمنهاد باشد؛ تشکّلها میتوانند در این زمینه ورود کنند.
در ابتدای این نشست تعدادی از نمایندگان تشکلها، انجمنهای مردمنهاد و احزاب مجوزدار شهرستان به ارائه دیدگاههای خود پرداختند. برگزاری «کارگاه آموزشی حقوقبشر از نگاه اسلام با حضور استاد دانشگاه اردکان» از دیگر برنامههای این نشست بود.
مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۴/ ۲۰۴۷/
نظر شما