۱۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۱۷
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 83379447
T T
۰ نفر
تغییر مدیران در آموزش و پرورش نباید سیاسی شود

مهاباد- ایرنا- امام جمعه میاندوآب گفت: تغییر و تحول مدیران مدارس و انتصاب های اداری در آموزش و پرورش باید به دور از مسایل سیاسی و جناحی و براساس شایسته سالاری باشد.

حجت الاسلام حمید حسن زاده روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش میاندوآب با تاکید بر اینکه باید در تغییر مدیران عدالت و از همه مهمتر رضایت الهی مدنظر قرار گیرد، اظهار کرد: باید علت جابجایی‌های اداری در این نهاد مشخص باشد و فقط به خاطر حرف دیگران یا جلب رضایت دیگران انجام نشود.
وی با بیان اینکه انسان نباید به خاطر دنیای دیگران، آخرت خود را به خطر بیاندازد، افزود: نباید آموزش و پرورش را سیاسی و جناحی کرد زیرا یکی از عوامل موفقیت این نهاد دوری از مسائل سیاسی است.
وی با اشاره به اینکه تمامی کارها باید به خاطر خداوند متعال انجام گیرد، اظهار کرد: اگر تغییر و تحولات اداری نیز به خاطر فرد دیگر یا جلب رضایت فرماندار، امام جمعه یا نماینده باشد، باید ثواب آن کار نیز از مسئولان خواست شود.

فرماندار میاندوآب نیز در این جلسه گفت: جلسه شورای آموزش و پرورش تنها جهت بررسی مشکلات موجود و تصمیم گیری برای حل آنها تشکیل نمی‌شود، بلکه نحوه هزینه کرد منابع مالی باید با توجه به منابع درآمدی این نهاد مشخص شود.
مهدی قهرمانی افزود: اینکه برخی منابع مالی بدون اطلاع شورای آموزش و پرورش در جاهای دیگری صرف شود، درست نیست و باید در این ارتباط نیز در این جلسه تصمیم گیری شود.
مدیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به برخی تمهیدات اندیشیده شده در برگزاری سالم امتحانات پایان سال تحصیلی، گفت: ساماندهی نیروها یکی از سیاست‌های کاری وزارت آموزش و پرورش است که باید در اسرع وقت اجرایی می‌شد.
بهروز تقی نژاد با اشاره به اینکه هدف طرح ساماندهی نیروهای آموزش و پرورش این بود که هیچ کلاسی بدون معلم و هیچ معلمی بدون کلاس نماند، افزود: در این ارتباط بیش از ۹۰ درصد ابلاغ‌ها نیز برای ۲ هزار و ۸۴۴ فرهنگی در میاندوآب صادر شده و مابقی نیز که به علت وجود اشکال فنی با تأخیر مواجه شده است به زودی صادر خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به انتخاب مدیران مدارس گفت: فرآیند انتخاب و انتصاب مدیران نیز بدون توجه به مسائل سیاسی انجام می‌گیرد و در این ارتباط نیز در اردیبشهت ماه امسال مدیران در آزمون تخصصی شامل فلسفه و روانشناسی تعلیم و تربیت، امور اداری و مالی شرکت کردند.
«تقی نژاد» با اشاره به اینکه از ۱۳۶ نفر شرکت کننده ۶۲ نفر در آزمون پذیرفته شدند، بیان کرد: این شیوه انتخاب مدیران بهترین روش است که مورد استقبال متولیان امر قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس ساز و کار پیش بینی شده از ۶۲ نفر قبول شدگان در آزمون نیز مصاحبه گرفته خواهد شد و ۳۰ نفر آنان جذب می‌شوند.
«تقی نژاد» گفت: آموزش و پرورش میاندوآب دارای سه هزار فرهنگی شاغل و سه هزار نفر نیز فرهنگی بازنشسته است که اگر هر کدام یک خانواده پنج نفری داشته باشند، حدود ۳۰ هزار نفر یا یک پنجم جمعیت شهرستان به این نهاد وابسته هستند؛ از این رو توجه به مسائل رفاهی و خدماتی یکی از دغدغه‌های مدیران این نهاد است.
وی اظهار کرد: در این باره راه اندازی درمانگاه فرهنگیان در محل ساختمان سابق نهضت سواد آموزی در دستور کار قرار دارد و همچنین ساخت تالار مخصوص فرهنگیان در طبقه دوم باشگاه فرهنگیان از سر گرفته شده است.

در این جلسه هر کدام از اعضا به بیان پیشنهادها و نظرهای خود در جهت ارتقاب آموزش و پرورش پرداختند و اجرایی شدن مصوبه‌های جلسه قبلی بررسی شد.

در این جلسه همچنین مصوب شد که استفاده از درآمد مدارس برخوردار شامل مدرسه استعدادهای درخشان، تیزهوشان و هیأت امنایی جهت هزینه در مدارس محروم و بی بضاعت این شهرستان ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

میاندوآب با ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و سومین شهر پر جمعیت استان به شمار می‌رود؛ این شهرستان دارای ۴۵ هزار نفر دانش آموز است.

۹۸۷۱/‏۶۱۸۵/‏۳۰۷۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha