به گزارش ایرنا، محسن نریمان روز چهارشنبه در نشست مشترک با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه تبریز گفت: پردیسهای بین المللی باید با دیپلماسی علمی و فرهنگی با کشورهای هدف برای جذب دانشجوی خارجی بیشتر تلاش کنند.
وی با اشاره به جایگاه علمی و مرجعیت دانشگاه تبریز در بین دانشگاههای شمال غرب گفت: دانشگاه تبریز میتواند با استفاده از شرایط مناسب منطقه آزاد ارس در کشور به توسعه علمی شمال غرب در همه محورها کمک کند.
نریمان افزود: اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز میتوانند بعنوان مشاور علمی و صنعتی در خدمت بخشهای تحقیق و توسعه صنایع منطقه آزاد ارس باشند.
وی گفت: دانشگاه تبریز یکی از برندهای مهم دانشگاهی کشور است و از هر نوع فعالیت دانشگاه تبریز در منطقه آزاد ارس حمایت میکنیم.
نریمان با اشاره به حمایت از حضور اساتید و دانشجویان خارجی و ایرانی در ارس خاطرنشان کرد: افزایش فعالیت دانشگاهی باعث معرفی بیشتر ارس در سطح کشور و مجامع بین المللی خواهد شد.
رئیس دانشگاه تبریز هم گفت: جذب دانشجویان خارجی جزو اولویتهای دانشگاه تبریز است و پردیس بین المللی ارس این دانشگاه ظرفیتهای بالایی در این زمینه دارد.
میررضا مجیدی تاکید کرد: صنایعی که در منطقه آزاد ارس مستقر هستند با ظرفیتهای بالای گردشگری به این موضوع کمک میکنند.
وی با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه دانشگاه با صنعت، خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز میتواند به کمک بخشهای تحقیق و توسعه صنایع مستقر در ارس آمده و در زمینه بهبود کیفیت کالاهای تولیدی با صاحبان صنعت همکاری کند.
مجیدی فت: ارتباط و همکاری با اساتید دانشگاههای قفقاز و اوراسیا با دانشگاههای ارس نیز جزو برنامههای آتی است.
وی اعلام کرد: بر اساس برنامههای تعریف شده، واحد بین الملل انجمن بازاریابی ایران در شمال غرب کشور در منطقه آزاد ارس راه اندازی و کارگاههای آموزشی متناسب با نیازهای صنایع منطقه توسط دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به ضرورت همکاری مشترک با شرکتهای دانش بنیان مستقر در ارس، عنوان کرد: همکاری مشترک شرکتهای دانش بنیانهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه تبریز با شرکتهای دانش بنیان مرکز رشد ارس به توسعه صنعتی استان کمک میکند.
مجیدی با بیان اینکه تیم تحقیقاتی مشترک دانشگاههای ترکیه با دانشگاه تبریز در حوزهها و زمینههای مورد نظر فعالیت خواهند کرد، گفت: در بحث گردشگری حضور انجمن علمی گردشگری و کانون علمی گردشگری دانشگاه تبریز که تور لیدرهای گردشگری متشکل از دانشجویان هستند، میتوانند در زمینه گردشگری ارس هم ایفای نقش میکنند.
مجوز بورسیه ۳۰ دانشجوی خارجی برای تحصیل در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز، اخذ شده است
رئیس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز نیز در این جلسه گفت: مجوز بورسیه ۳۰ دانشجوی خارجی برای تحصیل در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز، اخذ شده است.
سید صمد حسینی افزود: انتقال دانشجویان ایرانی که مشغول به تحصیل در آذربایجان، ارمنستان و نخجوان هستند نیز یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز دنبال میشود.
وی اعلام کرد: وام کم بهره برای دانشجویان پردیس ارس دانشگاه تبریز با معرفی به بانک و از طریق صندوق رفاه دانشگاه با مشارکت سازمان منطقه آزاد ارس، تعلق میگیرد.
پردیس بین المللی ارس در سال ۱۳۸۸ با پذیرش دانشجو در ۴ رشته کارشناسی ارشد کار خود را آغاز و هم اکنون با پذیرش دانشجو در حدود ۴۰ رشته کارشناسی ارشد و ۲۰ رشته دکتری تخصصی فعالیتهای علمی خود را گسترش داده است.
۳۰۷۷/۳۰۷۱