دکتر حسینعلی شهریاری روز چهارشنبه در نخستین همایش بانوان خیر سلامت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هم اینک حدود ۳۰ درصد اعضای مجمع خیران سلامت کشور را زنان تشکیل میدهند.
وی افزود: افزون بر ۵۰ مجمع خیری در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور وجود دارد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خیران سال گذشته هزار میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی در کشور تعهد کردند.
وی افزود: ساخت بیمارستان تخصصی خیری در تبریز با هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی از مهمترین طرحهای این مجمع در سالجاری محسوب میشود.
شهریاری گفت: این مجمع علاوه بر ساخت و تجهیز در زمینههای دیگر نظیر پژوهش و پیشگیری نیز اقداماتی را در اولویت کاری خود دارد.
وی با بیان اینکه در مسیر جذب خیران حوزه سلامت باید فرهنگ سازی شود افزود: حوزه بهداشت و درمان نیازمند توجه بیشتری است و سرمایه گذاری خیران نیز بایستی به سوی استانهای محروم و مرزی هدایت شوند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمکهای خیران در حوزه سلامت باقیات و صالحات است چراکه بهبود زیرساختهای بهداشتی و درمانی کمک مستقیم به بیماران نیازمند است.
وی بیان کرد: با مشارکت خیران و استفاده از ظرفیت مردمی میتوان گامهای اثربخش زیادی را در حوزه بهداشت و درمان برداشت.
شهریاری ادامه داد: مهمترین کار خیر؛ مشارکت در بخش سلامت است زیرا برای اجرای تمام کارها به انسانهای سالم نیازمند هستیم.
وی بیان کرد: خیران حوزه سلامت در اکثر استانهای کشور حضوری پر شور دارند و نیاز است تا در سیستان و بلوچستان نیز خیران سلامت حضوری پر رنگ تری در صحنه داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این همایش گفت: خیران سلامت در سیستان و بلوچستان اقدامات ارزندهای نظیر کمک به ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی سل زابل، ساخت مرکز جامع سلامت روستای، کمک به ساخت و بهسازی سرویسهای بهداشتی مدار استان انجام دادهاند.
دکتر سید محمد هاشمی شهری افزود: همچنین معرفی ۳۸ نفر برای کاشت حلزون شنوایی، ارائه خدمات تخصصی رایگان دندانپزشکی، ویزیت رایگان، اطعام نیازمندان و خرید برخی تجهیزات تخصصی بیمارستانهای استان از دیگر خدمات خیران سلامت در این استان بوده است.
۷۳۱۶**۳۲۱۳
نظر شما