جتالاسلام تیمور علی عسگری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره مدارس استیجاری اظهار کرد: از حدود ۱۱۰ هزار مدرسه در کشور، حدود ۷۰ مورد از آنها استیجاری یا در مالکیت دستگاههای حاکم هستند.
وی افزود: آموزش و پرورش تاکنون اختلاف با تمامی دستگاهها از جمله هلال احمر و بسیاری دیگر از مجموعهها در قالب مستندسازی ریاست جمهوری یا برگزاری جلسات تفاهم نامهای را رفع کرده اما با اکنون بازبنیاد شهید مواجه شده است.
«بنیاد شهید مالکیت حقوقی ۱۱ مدرسه شهر تهران را در اختیار دارد و حکم قلع و قمع این مدارس را دریافت کرده است. براساس گفتههای مسعود ثقفی مشاور مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درصورت اجرای این حکم ۸ هزار دانش آموز سرگردان میشوند.»
به گفته عسگری، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به تمکین بنیاد شهید با آموزش و پرورش به قیمت کاربری آموزشی دستور داد اما بنیاد شهید به این دستور اعتنایی نکرده است، همچنین پس از اخذ حکم قلع و قمع مدارس، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران نیز مصوبه شورای تأمین را ابلاغ کرد.
وی ادامه داد: ابلاغ مصوبه شورای تأمین به منظور مصالحه صورت گرفت اما جای تعجب دارد که رئیس بنیاد شهید که عضوی از دولت نیز است، از دستور معاون اول رئیس جمهوری و استاندار بی توجه عبور کرد.
معاون حقوقی آموزش و پرورش میگوید که آموزش و پرورش با همراهی سازمان برنامه و بودجه توانایی پرداخت قیمت کارشناسی با کاربری آموزشی برای مدارس را دارد اما توان پرداخت زیاده خواهیهای بنیاد شهید را ندارد.
وی افزود: در دادگستری انتظار میرفت به منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده با این پرونده قاطعتر برخورد میشد، بنده قصد دیدار با رئیس دادگستری در خصوص این پرونده را دارم.
عسگری با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و بنیاد شهید با یکدیگر در زمینه مدارس شاهد تعامل داشتهاند، یادآورشد: آموزش و پرورش وظیفه خود را در حوزه مدارس شاهد به بهترین شکل ممکن انجام داد و در نهایت این مدارس به عنوان نمونه شناخته میشوند، آموزش وپرورش باید در اولویت کشور قرار داده شود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت اجرای حکم قلع و قمع بسیاری از دانش آموزان و معلمان سرگردان میشوند، از این رو مردم باید در مصاحبههای مطبوعاتی در جریان امور قرار گیرند و بنیاد شهید نیز در برابر افکار عمومی پاسخگو باشد. /
نظر شما