۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۵۶
کد خبرنگار: 907
کد خبر: 83381082
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۵۰ هزار شغل برای مددجویان زندانی ایجاد شد

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۵۶
کد خبر: 83381082
۳۵۰ هزار شغل برای مددجویان زندانی ایجاد شد

بجنورد- ایرنا- مدیر آموزش و اشتغال ستاد مرکزی بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: هم اکنون ۳۵۰ هزار شغل در ۹۵۰ واحد صنعتی برای مددجویان زندانی با حقوق مناسب ایجاد شده است.

به گزارش ایرنا حمید رضا سانگرد روز پنجشنبه در ستاد خیران توسعه اشتغال پایدار زندانیان خراسان شمالی اظهار داشت: فعالیت این واحدهای تولیدی در حوزه حرفه آموزی و اشتغال زندانیان است.

وی با بیان اینکه حرفه آموزی و یادگیری زندانیان بسیار بالاتر از سایر اقشار است افزود: به نوعی ۹۰ درصد مددجویانی که آموزش دیده‌اند دارای حرفه شده‌اند.

وی افزود: این بنیاد مجموعه اعزام به کار خارج از زندان نیز دارد که در این راستا پنج هزار شغل پایدار ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: به عنوان مثال ۵۰۰ مددجوی زندان همدان برای کار به خارج از زندان‌ها اعزام می‌شدند که افزون بر ۲۰ میلیارد ریال نیز دستمزد گرفتند.

مدیر آموزش و اشتغال ستاد مرکزی بنیاد تعاون زندانیان کشور با بیان اینکه پیامدهای اشتغال مددجویان بر هیچکس پوشیده نیست گفت: علاوه بر عزت نفس جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی که خانواده آنان را تهدید می‌کند گرفته می‌شود.

صدای ابزار در زندان بهترین پیام برای اصلاح است

سانگراد با بیان اینکه صدای ابزار کار در زندان‌ها بهترین پیام برای اصلاح مددجویان است اظهار داشت: از بخش خصوصی می‌خواهیم که در این راستا حمایت کنند، برای مددجویان می‌توان اشتغال روی تخت، در کارگاه‌های مجموعه زندان‌ها و اعزام نیرو به خارج ار زندان ایجاد کرد که بخش خصوصی و صنایع می‌توانند در این خصوص در جذب نیرو کمک کننده باشند.

وی با بیان اینکه برای تولیدات زندانیان برند ایجاد می‌کنیم گفت: این امر می‌تواند برای بخش خصوصی نیز مفید باشد و همچنین با ایجاد نمایشگاه‌ها برای فروش نیز کمک خواهیم کرد.

سانگرد اظهار داشت: هم اکنون بنیاد تعاون سه برند از تولیدات مددجویان دارد که بسیار نیز موفق عمل شده است.

دادستان عمومی و انقلاب بجنورد نیز در این جلسه بر اشتغال واقعی و پایدار برای مددجویان زندانی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه فضای کارگاهی در زندان‌های استان بسیار مناسب است که ظرفیت خوبی نیز ایجاد کرده است.

مسلم محمدیاران اظهار داشت: هم اکنون نیاز به فضاهای بیرون از زندان برای پذیرش کار مددجویان زندانی داریم که از صنایع و تولید کننده ها می‌خواهیم که از نیروی آزاد شده از زندان‌ها نیز بکارگیری کنند حتی آنان را تضمین نیز خواهیم کرد.

وی افزود: متأسفانه استان خراسان شمالی از نظر درامد در سطح پایین قرار دارد و حتی میانگین افراد زری پوشش نهادهای حمایتی آن بیش از کشور است.

مدیرکل زندان‌ها، اقدامات تأمینی و تربین خراسان شمالی بر ایجاد اشتغال در زندان‌ها در راستای اصلاح آنان تاکید کرد و گفت: هم اکنون در بخش بند نسوان ۱۰۰ درصد زنان مشغول به کار هستند.

مجتبی محمدی افزود: هم اکنون زمینه کار در داخل زندان برای مددجویان فراهم شده است که در این حوزه در راستای فروش محصولات آنان تنوع نیز ایجاد کرده‌ایم.

وی بر اشتغال پایدار برای زندانیانی که از زندان آزاد می‌شوند نیز تاکید کرد و گفت: از فعالان بخش خصوصی و خیران می‌خواهیم که در این زمینه ما را یاری کنند تا نرخ بازگشت به زندان نیز به حداقل برسد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی گفت: این جلسه با هدف اشتغال پایدار، کاهش آسیب‌های اجتماعی، کسب درآمد و معاش برای مددجویان زندانی برگزار شده است.

محمد صمدی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین دلیل وقوع جرم بیکاری است افزود: سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال زندانیان و تأمین رفاه و کمک به معیشت خانواده زندانیان می‌تواند زمینه اصلاح و تربیت آنان را فراهم کند.

وی افزود: نگاه جامعه به اشتغال زندانیان باید تغییر کند چرا که این مهم علاوه بر بهبود معاش زندانیان و خانواده آنها، بهبود سلامت اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

هم اکنون حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر در زندان‌های خراسان شمالی محبوس هستند.

در هر یک از شهرستان‌های بجنورد، شیروان و اسفراین یک زندان وجود دارد و یک کانون اصلاح و تربیت و یک بازداشتگاه نیز در بجنورد دایر است.

۳۰۰۷/‌‬ ۶۰۴۲

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha