به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مهریز، مهمترین اصول جذب مخاطبان به کتابخانه، زیباسازی و شاداب سازی محیط آن است بنابراین این امر برای قشر کودک و نوجوان باید با حساسیت و تلاش بیشتری انجام شود.
محمد جواد برزگر منشادی افزود: برای گسترش فرهنگ مطالعه باید از کودکی خانوادهها و مسئولان با برنامه ریزی و طراحی مناسب اقدام کنند.
همچنین رئیس اداره کتابخانه های عمومی مهریز گفت: بخش کودک کتابخانه نقش مهمی در علاقه مند کردن این گروه به مطالعه دارد و به همین منظور، بهسازی، زیباسازی، ساماندهی و تجهیز بخش کودک کتابخانهها از سال گذشته آغاز شد که تاکنون سه باب کتابخانه شهری و ۲ کتابخانه روستایی در شهرستان بهسازی شد و فضای کتابخانه عمومی شهید مطهری نیز تا آخر سال ۱۳۹۸ زیباسازی و بهسازی می شود.
سعید قریشی افزود: بخش کودک کتابخانه عمومی بقیه الله (عج) مهریز در فضایی به مساحت ۳۰ متر مربع و باصرف ۶۰ میلیون ریال هزینه راه اندازی و تجهیز شد.
در ادامه محسن آریانفر مسئول کتابخانه عمومی بقیه الله (عج) مهریز گفت: مفروش کردن کف، رنگ آمیزی کامل اتاق، نصب طرحهای کودکانه با استفاده از کاشی به صورت سنتی، نصب پرده، تهیه رومیزی و خرید تزئینات از فعالیتهای انجام شده در این بخش است.
کتابخانه عمومی بقیه الله (عج) مهریز ۶۰۰ عضو فعال دارد که از این تعداد ۲۰۰ نفر کودک و ۱۰۰ نفر نوجوان و جوان هستند و چهار هزار و ۵۰۰ جلد کتاب به بخش کودک اختصاص دارد.
مهریز ۱۲ کتابخانه عمومی با ۱۴۰ هزار نسخه کتاب دارد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷
نظر شما