گزارش عصر جمعه روابط عمومی دادگستری گیلان به ایرنا حاکیست؛ هادی بشری دادستان رودبار با اعلام این خبر بیان داشت: بر اساس گزارش رسیده، شخصی به عنوان تامین کننده و نگهدارنده دستگاههای استخراج ارز دیجیتال با همکاری مدیران یک شرکت در شهر لوشان، اقدام به بهره برداری از سخت افزار و استخراج ارز دیجیتال می کردند.
وی ادامه داد: در راستای صیانت از حقوق عامه و با دستور قضایی، برق شرکت مذکور قطع و سخت افزار استخراج ارز دیجیتال به تعداد ۵۰۰ دستگاه به ارزش چهار میلیارد تومان توقیف شد.
به گفته بشری، برای این اشخاص به اتهام سوء استفاده از انشعاب برق و نگهداری کالای قاچاق، پرونده قضایی تشکیل شد.
شهرستان رودبار با چهار بخش مرکزی، خورگام، رحمت آباد و بلوکات و عمارلو در ۶۷ کیلومتری جنوب مرکز استان گیلان واقع است.
پول مجازی (بیت کوین) پیش از این با استفاده از رایانه های خانگی تولید می شد اما در سال های اخیر دستگاه های مخصوص تولید این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
استخراج ارزهای دیجیتال به خصوص نوع بیتکوین نیاز به مصرف بالای برق دارد به گونهای که برای استخراج هر واحد بیتکوین نیاز به تولید ۷۲ مگاوات ساعت برق است. با توجه به قیمت نازل برق در ایران، بسیاری از استخراجکنندگان اقدام به استخراج ارز دیجیتال با برق ارزان میکنند این در حالیست که ارز دیجیتال تولید شده با این برق رایگان به بالاترین نرخ در جهان خرید و فروش میشود.
پیش از این علی بخشی رئیس هیأت مدیره سندیکای صنعت برق ایران به خبرنگار ایرنا گفته بود که فعالیت استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال به ضرر صنعت برق کشورمان است. گروه علمی ایرنا نیز گزارشی با موضوع بررسی صنعت ماینینگ (استخراج) منتشر و این پرسش را طرح کرد که صنعت ماینینگ بیتکوین برای ایران صرفه اقتصادی دارد؟ اینجا را ببینید
۷۲۹۶/۲۰۰۷
نظر شما