به گزارش روز شنبه معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اصغر عبادی فر گفت: مطابق دورههای گذشته، این دوره شامل دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی است. برگزیدگان دسته نخست، از میان محققان، محققان جوان و دانشجو و صاحبان پژوهشهای برتر و برگزیدگان حقوقی از میان مؤسسات مرتبط با پژوهش شامل دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، نشریات علوم پزشکی، کمیتههای تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد فناوری و همچنین مؤسسات غیر دولتی حامی پژوهش معرفی می شوند.
رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: پژوهشگران میتوانند در سه کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در فراخوان جشنواره شرکت کنند و شرط ثبت نام در گروه محققان دو کمیته نخست، دارا بودن شاخص H دوازده و بالاتر و برای گروه محققین جوان و دانشجو H هشت و بالاتر است و مبنای ارزیابی برحسب امتیازات کسب شده در کارنامه پژوهشی افراد است. همچنین در کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری شرط H index وجود ندارد.
وی در باره گروه پژوهش برتر نیز توضیح داد: متقاضی این گروه میتواند به طور مستقل با یک مقاله اصیل پژوهشی پراستناد، با شرایط اعلام شده در فراخوان در یکی از ۲ کمیته علوم بالینی و سلامت یا کمیته علوم پایه پزشکی شرکت کند.
عبادی فر همچنین در باره مهمترین تغییرات این دوره از جشنواره تصریح کرد: مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی ISI(Web of Science), Medline, PubMed, PMC, Scopus, مورد ارزیابی و امتیازدهی قرار میگیرند. برای محاسبه امتیاز پژوهش برتر، عدد Citation وIF هر دو از ISI استخراج میشود. نحوه محاسبه امتیاز هرمقاله کارنامه پژوهشی نیز مطابق دستورالعمل جدید تغییر کرده است.
دبیر هیات اجرایی جشنواره همچنین گفت: ثبت نام داوطلبین در بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از امروز شنبه ۱۵ تیر ماه آغاز میشود و تا پایان وقت اداری روز ۳۰ مهر ادامه دارد. فرآیند ثبت نام با عضویت در سامانه جشنواره رازی و ارسال آثار به صورت الکترونیکی از آدرسrazi.research.ac.ir یا razi.hbi.ir انجام میشود.
نظر شما