متولی جمع کردن این اقلام دانشگاه علوم پزشکی جهرم است که این جنس های قاچاق ۱۴۸ قلم و شامل رنگ مو، مداد چشم، ریمل، شامپو، انواع صابون و نرم کننده مو بوده که از مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی شهرستان جهرم بدست آمد.
ماندانا زارع مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به کنترل لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و بی اصالت در این شهرستان گفت: به شکل دورهای از تمام فروشگاههای عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی مجوزدار در بازار بازدید صورت میگیرد و با متخلفین به صورت جدی برخورد قانونی میشود.
در مطلب ارسالی مدیریت نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم از قول زارع گفته نشد که چند نفر دستگیر شده اند یا با چند واحد متخلف برخورد شده و آیا پرونده هایی تشکیل شده است یا نه.
مضرات کالاهای قاچاق آرایشی و بهداشتی چنین عنوان شده است: علاوه بر احتمال بروز بیماریهای پوستی به دلیل وجود مقدار بالای فلزات سنگین میتواند در صورت مصرف دراز مدت عوارض جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.
درباره محصولات آرایشی تولید داخل گفته شده که این کالاها علاوه بر تاریخ تولید و انقضا باید آدرس و نام کارخانه و شماره پروانه بهداشتی ساخت سازمان غذا و دارو را بر روی برچسب کالا داشته باشند.
جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
۹۹۱۰ /۱۸۷۶
شیراز- ایرنا – بیش تر از ۱۰ میلیون تومان لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در سه ماه اول سال ۹۸ در جهرم از مغازه هایی که این کالاها را می فروشند،جمع آوری شده است.
اخبار مرتبط
-
درنگی در نمایشگاه محصولات و کالاهای قاچاق در شیراز
جان و سلامت انسان ها در تیررس کالاهای قاچاق
شیراز - ایرنا- همزمان با هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ۱۰ غرفه کالاهای قاچاق در کنار درِ…