رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر شامگاه یکشنبه در نشست با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: خلیل آباد قطب کشاورزی در استان است و میتوان با تبدیل این سایت اداری به یک مرکز تحقیقاتی و رشد واحدهای فناور در حوزه علوم کشاورزی زمینه توسعه منطقه را فراهم کرد.
دکتر هادی معماریان خلیل آباد افزود: در حال حاضر با برنامه ریزی های انجام شده قرار است واحد پژوهشی انگور و خشکبار را به تصویب هیات امنا برسانیم و میتوان با کمک گرفتن از ظرفیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری خراسان رضوی و وزارت علوم این سایت را تکمیل کرده و به عنوان یک مرکز رشد علوم کشاورزی و صنایع تبدیلی از آن استفاده کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه سایت اداری خلیل آباد پس از گذشت قریب ۱۰ سال هنوز تکمیل نشده است جهت واگذاری آن به مرکز آموزش عالی مصوباتی داشته ایم.
کوکب موسوی افزود: بنا به مصوبات قبلی قرار بود این فضا در اختیار مرکز آموزش عالی کاشمر قرار گیرد و وزارت کشور و وزارت علوم به صورت مشترک دنبال اعتبارات برای تکمیل و تجهیز آن بروند منوط بر اینکه برنامه عملیاتی داده شود و در تخصیص فضا با هم به نتیجه برسند که هنوز این امر محقق نشده است.
وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار لازم برای تکمیل این سایت فراهم شود گفت: باید با کمک نماینده مردم شهرستان در مجلس و جذب اعتبار مورد نیاز برای سایت اداری شهرستان تصمیم بهینه ای گرفته شود.
به گفته او سایتهای اداری در شهرستانهای جدید التاسیس وجود داشته و اغلب نیمه تمام هستند که با توجه به تاکید سازمان امور مالیاتی باید از محل فروش ساختمانهای مازاد همان شهرستان برای تکمیل سایتهای اداری اقدام شود ولی اغلب در شهرستانهای جدید چنین ساختمانهایی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه دغدغه استقرار ادارات در این شهرستانها وجود دارد و برخی ساختمانهای اداری فرسوده اند گفت: در سال ۷۹ برای ساخت سایت اداری شهرستانهای جدید التاسیس و زیر ۷۰ هزارنفر تصمیم گیری شده تا مردم برای اخذ خدمات متحمل زحمت نشوند اما در این سالها با تخصیص اعتبارات اندک هنوز این مجتمعها ناتمام باقی مانده اند که باید تعیین تکلیف شوند.
او افزود: با توجه به اینکه مرکز آموزش عالی کاشمر برای استفاده از این فضا برنامه پژوهشی و اجرایی دارد و واگذاری سایت خلیل آباد در حیطه وظایف استاندار است میتوان با رایزنیهایی زمینه واگذاری آن را فراهم کرد.
فرماندار خلیل آباد در این نشست گفت: در حال حاضر که مرکز آموزش عالی کاشمر جهت تبدیل سایت اداری به یک مرکز تحقیقاتی ورشد فناوریهای کشاورزی اعلام آمادگی کرده و میتوان با انتقال برخی رشتهها به این مرکز با توجه به قطب کشاورزی بودن منطقه زمینه اجرای کارهای تحقیقاتی را فراهم کرد.
ابراهیم قاسم پور افزود: در سفر اخیر استاندار خراسان رضوی به شهرستان با توجه به اینکه طولانی شدن موضوع تکمیل پروژه سایت اداری منجر به فرسودگی بنا شده بر تعیین تکلیف شدن آن تاکید شد.
نماینده مردم کاشمر، خلیل آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست اظهار داشت: با توجه به اینکه عملیاتی شدن این موضوع با طی کردن روال اداری زمان میبرد و علاوه بر این دانشگاه پای کار هست و برآوردهای آنها برای تکمیل مربوط به پارسال است و الان هزینه تکمیل افزایش یافته میطلبد این پروژه به صورت ۱۰ یا ۱۵ ساله اجاره به شرط تملیک به مرکز آموزش عالی واگذار شود و در این مدت امور اداری برای واگذاری قطعی آن صورت گیرد.
بهروز بنیادی گفت: چنانچه مدیران کل استان قصد استفاده از این سایت اداری را دارند سریعتر اقدام کنند و اگر نه نسبت به واگذاری آن به بخش خصوصی یا دانشگاه اقدام شود.
عملیات ساخت پروژه سایت اداری شهرستان خلیل آباد در سال ۸۹ برای تجمیع و جانمایی حداقل ۲۰ اداره آغاز شد.
این پروژه در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی قریب به ۵۰ درصد به رغم هزینه ۲۵ میلیارد ریالی نیمه تمام رها شده است و بر اساس رایزنیهای انجام شده جهت استفاده بهینه از آن مرکز آموزش عالی کاشمر برای راه انداری پژوهشکده انگور در این سایت اعلام آمادگی کرده است.
خلیل آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
۱۹۲۲
نظر شما