۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳
کد خبر: 83386198
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

ضعف نظارت و بازرسی از خبازی‌ها در چابهار

۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳
کد خبر: 83386198
ضعف نظارت و بازرسی از خبازی‌ها در چابهار

چابهار- ایرنا- برخی از خبازان چابهار بهداشت، کیفیت و وزن چانه را رعایت نمی کنند و نظارت و بازرسی ها در این بخش خیلی ضعیف است.

شماری از مردم چابهار از بی کیفیتی نان و ضعف نظارت‌ها و بازرسی‌ها از واحدهای خبازی انتقاد کرده و خواستار رسیدگی جدی مسئولان به این مشکل شدند.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان شهرستان ویژه چابهار اظهار داشت: در برخی بازدیدها رعایت نکردن وزن چانه به خوبی مشهود است بطوریکه حتی ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم وزن چانه کم است.

رحمدل بامری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: اعضای کارگروه آرد و نان چابهار بویژه اتحادیه خبازان، ادارات بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت، شرکت نفت، بخشداران و غله با افزایش نظارت‌ها و بازرسی‌ها فعالیت واحدهای خبازی را دائماً رصد کنند تا منجر به ارتقا کیفیت نان و رضایت شهروندان شود.

سرپرست فرمانداری چابهار گفت: تخلفات خبازان سبب شده تا نارضایتی مردم روز به روز بیشتر شود و حتی برخی خبازان حاضر نیستند تابلو نصب کنند تا مردم از ساعات پخت، قیمت نان، وزن چانه و روزهای تعطیلی آنها باخبر باشند.

وی بیان کرد: برخی از خبازی‌ها حتی مشعلی برای پخت نان ندارند اما سال‌هاست که سهیمه سوخت و آرد دولتی دریافت می‌کنند و برای فریب مردم و مسئولان از سایر خبازی‌ها نان خریداری و آنها را در خبازیی که حتی یک نان پخت نمی‌شود، عرضه می‌کنند.

بامری اظهار داشت: سهمیه خبازان متخلف باید کاسته شده و به سهمیه خبازانی که فعالیت خوب داشته و نان با کیفیتی ارائه می کنند اضافه شود.

وی گفت: سهمیه آرد خبازی‌های چابهار باید براساس جایگاه، جمعیت و تعداد مسافران ورودی در نظر گرفته شود.

رئیس اتحادیه خبازان چابهار نیز گفت: وزن چانه به دلیل نوع آب و هوای ساحلی این منطقه کاهش و نسبت به سایر مناطق کاملاً متفاوت است.

حسین امانی افزود: مشکلات را بررسی و برای تحویل نان با کیفیت به دست مردم تلاش می کنیم.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی از خبازی‌ها رعایت حال مردم را نمی‌کنند و انواع تخلفات را انجام می‌دهند و باید با آنان برخورد شود.

بخشدار مرکزی چابهار نیز گفت: برخی خبازی‌ها ساعت پخت نان را رعایت نمی کنند و تنها ۲ ساعت پخت دارند.

شمسیه شیرخانزهی افزود: در بازدید از برخی خبازی‌ها شاهد عرضه نان بسته بندی هستیم ولی در عمل هیچ نانی در داخل نانوایی پخت نمی شود چون مشعل ندارند.

بخشدار دشتیاری نیز گفت: متأسفانه عملکرد مسئولان و مطالبه گری مردم برای کیفیت و بهبود وضعیت نان در شرایط مناسبی نیست.

جمشید سارانی افزود: امیدواریم با بازرسی‌های مستمر و بازدیدها کیفیت نان بهتر شود.

معاون اداره صنعت، معدن و تجارت چابهار نیز اظهار داشت: ۱۰۵ خبازی در سطح این شهرستان وجود دارد که ۸۱ واحد خبازی حمایتی شامل ۳۸ واحد روستایی با سهمیه ۷۲۱ تن، ۴۳ واحد شهری با سهمیه ۹۲۲ تن، یک واحد نانوایی در زندان با ۲۲ تن و یک واحد آموزشی با ۲۰ تن سهمیه آرد فعال هستند.

محمد عطایی بیان کرد: خبازی‌های آزادپز ۲۴ واحد شامل هفت واحد روستایی با سهمیه ۱۱۴ تن و ۱۷ واحد با سهمیه ۳۷۰ تن هستند.

وی گفت: در مجموع واحدهای حمایتی و آزادپز شهر چابهار ۶۰ واحد با هزار و ۳۳۴ تن و خبازی‌های حمایتی و آزادپز روستایی ۴۵ واحد با سهمیه آرد ۸۳۵ تن هستند.

معاون اداره صمت چابهار ادامه داد: بازرسی‌ها از خبازی‌ها انجام می‌شود بطوریکه در ماه جاری ۴۲ مورد پرونده در حوزه شهری و ۳۹ مورد در خبازی‌های روستایی تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: در بازدیدها و بررسی‌های انجام شده هفت خبازی به دلیل عدم رعایت بهداشت، یک مورد نصب نکردن تابلو و تعدادی تخلفات دیگر متخلف تشخیص داده شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در چند ماه اخیر ۲۸ بازدید مشترک، ۹ مورد نمونه برداری نان و سه مورد نمونه برداری نمک تصفیه شده بدون ید انجام شده است.

محمد حسین بر افزود: در این بازدیدها ۹۲۰ کیلوگرم آرد تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم سازی و سه خبازی نیز پلمب شده است.

وی ادامه داد: ۲ واحد خبازی براساس تخلفات بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی و برای چهار واحد اخطاریه بهداشتی صادر شده است.

سهراب فروغی رئیس اداره تعاون روستایی چابهار نیز اظهار داشت: ماهانه ۶۴۲ تن آرد به ۱۱۲ هزار نفر توزیع می شود.

شهروندان چابهار خواستار پیگیری مسئولان و ارتقا کیفیت نان در این شهر شدند.

۳۰۴۳**۳۲۱۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha