۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۳
کد خبرنگار: 1768
کد خبر: 83386561
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حضور دانشگاه اهل بیت (ع) در فضای مجازی پررنگ می‌شود

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با اشاره به پیوستن این دانشگاه به شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام گفت: هدف از این کار گسترش تولیدات دانشگاه در حوزه‌های علمی و پژوهشی در فضای مجازی است.

«منصور میراحمدی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، در پاسخ به این سوال که هدف از راه‌اندازی شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام چیست؟، گفت: سازمان همکاری اسلامی اسلامی کمیته‌هایی راه اندازی کرده است که یکی از آنها کمیته همکاری‌های علمی و فناوری است که در فروردین سال ۱۳۸۷ در اسلام آباد پاکستان تشکیل شد.

وی ادامه داد: در این کمیته شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام راه اندازی شد. این شبکه دانشگاه‌های جهان اسلام که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند را پوشش می‌دهد. البته فعالیت‌های این شبکه صرفاً در این حوزه نیست.

میر احمدی با بیان اینکه ۵۷ کشور عضو این شبکه هستند و تلاش می‌کنند سیاست‌گذاری مشترکی در حوزه آموزشی و پژوهشی را در فضای مجازی انجام دهند، اظهار کرد: دانشگاه‌هایی که عضو این شبکه می‌شوند می‌تواند از امکانات آن برای فعالیت در فضای مجازی استفاده کنند تا دست به تولید محتوای آموزشی و پژوهشی در فضای مجازی بزنند.

وی در مورد دلیل پیوستن دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به این شبکه هم بیان کرد: با توجه به اینکه این دانشگاه بین المللی است و تمام دانشجویان خود را از کشورهای خارجی برمی‌گزیند و همچنین با توجه به این مسئله که دانشگاه نمی‌تواند پذیرای همه متقاضیان باشد ضروری بود که فعالیت‌های این دانشگاه در فضای مجازی برای ارائه آموزش‌های غیر مستقیم گسترش پیدا کند و در عرصه بین المللی از طریق این فضا حضور بیشتری داشته باشد.

وی تصریح کرد: بر اساس اعلام دبیرخانه دائمی این شبکه که در ساختمان مرکزی دانشگاه پیام نور قرار دارد در زمان حاضر ۳۵ دانشگاه ایران عضو شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام هستند.


به گزارش دانشگاه اهل بیت (ع) حجت الاسلام والمسلمین میراحمدی رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، با حضور در دفتر شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و دیدار با دبیرکل شبکه، کریم نجفی برزگر ضمن امضای سند عضویت، به عنوان عضو جدید این شبکه معرفی شد.

در این نشست نجفی، ضمن تبیین برنامه‌های راهبردی و ظرفیت‌های بی بدیل شبکه و اهمیت نشر فرهنگ حیات بخش اهل بیت (ع) در جهان اسلام، از اتصال دانشگاه‌های عضو به دیگر دانشگاه‌ها برای تبادل اساتید، دانشجویان و رشته‌ها و منابع درسی به صورت مجازی خبر دادند و از جمله فرصت‌های مهم این شبکه را بسترسازی برای تشکیل واحد مجازی در دانشگاه‌های حضوری عنوان کردند.

میراحمدی هم در این نشست ضمن تبیین اهمیت و نقش این شبکه، بر همکاری‌های مستمر با این شبکه طبق رسالت‌ها و مفاد اساس نامه مصوب آن تاکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های این شبکه و محور قراردادن دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در ابلاغ معارف اهل بیت معصومین در جهان اسلام توسط شبکه، از اقدامات صورت گرفته شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام تجلیل کرد./‏
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha