۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۱۲
کد خبرنگار: 952
کد خبر: 83387245
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۸۰ درصد اعتبار نوسازی بافت های فرسوده استان تهران در پایتخت هزینه شد

شهرری - ایرنا - رییس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری استان تهران گفت: ۶۳۰ میلیارد ریال طی سال ۹۷ از محل صندوق توسعه ملی به نوسازی بافت های فرسوده استان تهران اختصاص یافت که ۸۰ درصد آن در پایتخت هزینه شد.

به گزارش ایرنا، جواد فلاح عصر دوشنبه در جلسه شناسایی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهرستان ری اظهار داشت: تاکنون ۶۳ محله فرسوده در استان تهران شناسایی شده که ۱۸ محله برای کلانشهر تهران و ۴۵ محله برای سایر شهرستان‌های استان تهران است.

وی با اشاره به اینکه اختصاص اعتبارات احیای بافت فرسوده در صورت داشتن برنامه مدون به بخش‌های مختلف شهرستان‌های استان تهران تعلق خواهد گرفت، افزود: محلات جوانمرد قصاب در شهرری، محله امام خمینی (ره) در باقرشهر و محله شیخ قمی در حسن آباد فشافویه از مناطق فرسوده احصا شده در جنوب پایتخت هستند که باید بازآفرینی آنها آغاز شود.

فلاح ادامه داد: تمامی دستگاه‌های درگیر در امر احیای بافت فرسوده پس از شناسایی این محل‌ها باید برنامه‌های عملیاتی خود را با محوریت شهرداری‌ها به ستادهای شهرستانی بازآفرینی ارائه نمایند تا پس از تصویب برای دریافت بودجه به ستاد بازآفرینی استان تهران ارجاع داده شود.

وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به بازآفرینی و احیای بافت‌های فرسوده دارد، عنوان کرد: ظرفیت اعتبارات دولتی در شرایطی که کشور از لحاظ اقتصادی دچار مشکلات فراوان است، بسیار بالاست ولی این اعتبارات فقط به شهرستان‌هایی که برنامه مدون و عملیاتی در حوزه بازآفرینی شهری دارند، تعلق می‌گیرد.

فلاح یادآور شد: شهرداری‌ها باید ابتدا مناطق فرسوده شهری را بر اساس شاخص‌های ریزدانگی، نفوذ ناپذیری و ناپایداری شناسایی کنند و پس از آن سند توسعه محله را بر اساس ظرفیت‌های و نقاط ضعف و قوت محلات تدوین نمایند.

رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری استان تهران تاکید کرد: سند توسعه محلات فرسوده باید به مسائلی مانند راه‌های ارتقای سطح کیفی و کمی مردم محلات هدف، ارتقای توانمندی اجتماعی، فرهنگی و توسعه زیر ساخت‌های محلات توجه ویژه داشته باشد.

فلاح با بیان اینکه بازآفرینی بافت‌های فرسوده از لحاظ فنی و اجرایی کار یک ارگان خاص مانند شهرداری نیست، اضافه کرد: بخشداری‌ها، آموزش و پرورش، شبکه بهداشت، ادارات راه و شهرسازی، آب، برق و گاز، سپاه، نیروی انتظامی از جمله نهادهایی هستند که در امر باز آفرینی محلاب فرسوده باید سند اقدام مشترک با شهرداری‌های داشته باشند.

به گزارش ایرنا، جلسه شناسایی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمده شهرستان ری عصر امروز دوشنبه با حضور احمد اسماعیلی راد سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری، جواد فلاح رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری استان تهران و بخشداران و شهرداران شهرستان ری در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد است.

۳۲۱۸/‌۶۰۰۳

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha