۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶
کد خبرنگار: 950
کد خبر: 83389384
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کاهش ۵۴ درصدی شمار دانشجویان دانشگاه‌های زنجان

زنجان - ایرنا - شمار دانشجویان دانشگاه‌های استان زنجان در سال ۹۲، حدود ۷۵ هزار نفر بود که این میزان با کاهش ۵۴ درصدی هم‌اکنون به حدود ۴۱ هزار نفر رسیده است.

مسیح‌الله سلطانی شامگاه سه‌شنبه در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه‌های استان زنجان افزود: هم‌اکنون شمار دانشجویان دختر مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های این استان ۱۹ هزار و ۷۱۲ نفر و دانشجویان پسر نیز بیش از ۲۱ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه از ۱۵ مرکز علمی کاربردی هشت مرکز تعطیل شده است، گفت: در مجموع ۱۶ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در استان مشغول به فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: شمار اعضای هیات علمی تمام وقت در تمام دانشگاه‌های استان بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ نفر است، همچنین از ۲۵۱ تشکل فعال دانشجویی ۱۴۴ انجمن علمی، ۸۲ کانون، ۲۵ تشکل سیاسی و ۷۱ نشریه دانشجویی درحال فعالیت و انتشار هستند.

رئیس دانشگاه زنجان گفت: هم اکنون ۴۰۵ عضو هیات علمی در این دانشگاه وجود دارد که ۳۶ درصد از این اعضا از حیث سطح علمی دانشیار و دانشیار به بالا هستند، همچنین ۸۰ استاد مدعو نیز با این دانشگاه همکاری دارند.

سیدمحسن نجفیان تاکید کرد: سطح علمی دانشگاه‌های کشور به پنج رده تقسیم بندی شده است که ۱۳ دانشگاه در سطح یک و دانشگاه زنجان همراه با هشت دانشگاه دیگر در سطح ۲ قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: از ۱۰ هزار و ۴۰۰ دانشجوی فعلی این دانشگاه ۶۶ درصد در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند و ۵۴ درصد کل دانشجویان هم از دختران تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه زنجان با بیان اینکه سال گذشته ۴۷ مورد در همایش‌های بین‌المللی و ۶۳۳ مورد در همایش‌های علمی داخلی ارائه مقاله داشته‌ایم، افزود: در همین مدت از این دانشگاه ۳۹۶ مقاله آی اس آی ( ISI ) همچنین ۳۴۱ مقاله ای اس سی ( ISC ) ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه تالیف کتاب در سطح دانشگاه‌ها باید گسترش یابد، گفت: سال گذشته ۳۱ مورد تالیف توسط دانشجویان این دانشگاه منتشر و ۶ فرصت مطالعاتی ۶ تا ۹ ماهه برای اعضای هیات علمی آن اعمال شد.

نجفیان تاکید کرد: سال تحصیلی ۹۷-۹۸ برای تسهیل امور دانشجویان در تمام بخش‌هایی که قانون اجازه داده است در مجموع ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت شد.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: سه دهم درآمدهای ناخالص کشور برای حوزه علم و پژوهش اختصاص یافته که بودجه ناچیزی است.

بابک کریمی خاطرنشان کرد: بودجه کل دانشگاه‌های کشور حدود ۸۸ هزار میلیارد ریال است در حالی که بودجه بزرگترین دانشگاه صنعتی دنیا در آخن آلمان حدود ۳۲۰ هزار میلیارد ریال است.

وی تصریح کرد: اگر این روند ادامه پیدا کند در سال تحصیلی جدید علاوه بر سایر مشکلات موجود حتی در تامین غذای روزمره دانشجویان نیز مشکل خواهیم داشت.

۳۲۱۶/۶۰۸۵

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha