۲۰ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85715536
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ظرفیت جوجه‌ریزی در مرغداری‌های زنجان افزایش یافت

زنجان - ایرنا - مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان زنجان از افزایش یک میلیون قطعه‌ای ظرفیت جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان خبر داد و گفت: زنجان جزو معدود استان‌هایی است که با وجود رعایت قیمت مصوب تولید و عرضه گوشت مرغ، جوجه ریزی نیز در آن افزایش یافته است.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی بابایی شامگاه پنجشنبه در همایش اهمیت مدیریت و تغذیه در بهبود پرورش مرغ گوشتی در زنجان به برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای حمایت از واحدهای مرغداری و توسعه تولید گوشت مرغ در استان اشاره کرد و افزود: در زمان حاضر ۵۰ درصد تولید گوشت مرغ در زنجان مازاد مصرف استان است که به استان های دیگر از جمله تهران صادر می شود.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان تلاش کردیم روند صادرات را هم توسعه دهیم و در این راستا ۲۰ هزار تن مرغ صادراتی از اردیبهشت تا شهریور امسال در زنجان تولید شد.

بابایی به برنامه های بلند مدت تدوین شده برای رونق تولید در گوشت مرغ در استان اشاره کرد و افزود: در این استان اتحادیه مرغداران زنجان به همراه اتحادیه های چند استان دیگر درخواست واردات تخم نطفه دار را داشتیم که مورد موافقت قرار گرفته و قرار شده است از بهمن ماه این موضوع محقق شود.

وی همچنین به پیگیری واردات نهاده ها اشاره کرد و ادامه داد: در این راستا قرار شد تا ۲۰ درصد از واردات از طریق اتحادیه سراسری انجام شود که این موضوع هم در مرحله استعلامات قرار دارد.

براساس اعلام دامپزشکی استان زنجان ۲۶ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۳۶۵ قطعه جوجه ریزی انواع طیور با نظارت دامپزشکی در مرغداری‌های صنعتی استان در ۹ ماهه امسال در این استان انجام شد.

از مجموع تعداد جوجه ریزی ها، ۲۵ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۲۲۵ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش مرغ گوشتی، ۱۲۲ هزار و ۸۰ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش مرغ مادر، ۳۱۶ هزار و یک صد قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش مرغ تخمگذار در استان بوده است.

براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان حدود ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی در این استان در حال فعالیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha