۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰
کد خبر: 83390497
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تعاونی‌ها در مراحل اجرایی پروژه‌های آب و خاک ورود کنند
جلسه مشترک با مشاوران و پیمانکاران بخش آب و خاک و امور فنی مهندسی در سنندج

سنندج - ایرنا - تعاونی های روستایی می توانند در همه مراحل اجرای پروژه های آب و خاک مشارکت و حضور داشته باشند و برای رفع مشکلات اجتماعی موجود در این حوزه ها همکاری کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان روز چهارشنبه در جلسه مشترک با مشاوران و پیمانکاران بخش آب و خاک و امور فنی مهندسی اظهار داشت: تعاونی‌ها می‌توانند در کنار مردم و برای مردم در حفظ و بهره برداری مناسب از این شبکه‌ها اقدام کنند و عاملی برای موفقیت این طرح‌ها باشند.

خالد جعفری با تاکید بر همراهی و همکاری پیمانکاران با مجموعه جهاد کشاورزی از پیمانکاران خواست با حفظ کیفیت اجرای پروژه‌های آب و خاک را تسریع دهند.

وی با اشاره به نوع سیستم‌های آبیاری اجرا شده در کردستان گفت: حدود ۵۵ درصد از سیستم‌های اجرا شده در قالب پروژه آب‌های غرب و شمال‌غرب کشور برای زراعت و ۴۵ درصد این سیستم‌ها هم به منظور احداث باغات اجرا شده است.

جعفری افزود: از ۱۶ هزار و ۸۱۰ هکتار ۱۰ هزار هکتار یعنی حدود ۶۴ درصد از سطح مصوب استان کردستان آماده بهره برداری است.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها می‌توانند در بحث ایجاد اشتغال، بهینه کردن مصرف آب و افزایش تولید مؤثر باشد، تاکید کرد: پیمانکاران با همکاری جهاد کشاورزی تلاش کنند که بهترین راهکارها را برای اجرای پروژه‌ها و رفع موانع در پیش بگیرند.

تعامل جهاد کشاورزی و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران موج اشتغالزایی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان همچنین در نشست مشترک جهاد کشاورزی و مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان گفت: تعامل‌های جهاد کشاورزی با این بانک زمینه اشتغالزایی در بخش کشاورزی کردستان را افزایش می‌دهد.

جعفری اظهار داشت: در شرایط فعلی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه موجبات اشتغالزایی در استان بویژه بخش کشاورزی را فراهم کرده است.

وی افزود: استقبال این بانک از ارائه خدمات و تسهیلات به بخش کشاورزی استان نشان از رویکرد حمایتی برای شکل‌گیری فعالیت‌های مولد در این بخش مهم کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اضافه کرد: بخش کشاورزی در بعضی مشاغل با تسهیلات کم بهره امکان رونق و پویایی خواهد داشت.

وی گفت: با توجه به احکام شرعی اهل سنت و زمینه چگونگی استقبال بهره برداران بخش از تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد صفر و یا حداکثر چهار درصد، زمینه توسعه فعالیت بانک مزبور در استان میسر خواهد شد.

جعفری تاکید کرد: از مشاغل خُرد مولد بخش که با استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه با حجم کم امکان تداوم فعالیت آن فراهم خواهد شد می‌توان به زنبورداری اشاره کرد.

مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در کردستان نیز با اشاره به ظرفیت‌های تسهیلاتی و تنوع خدمات بانک متبوعش، اعطا تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد صفر تا چهار درصد و وصول تضامین ساده را در راستای راه اندازی مشاغل خُرد در شرایط کنونی جامعه بسیار مفید و موجبات تصفیه جامعه از ناهنجاری‌های اجتماعی اعلام کرد.

اسعدی گفت: اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به بخش کشاورزی و اشتغال روستاییان به کشاورزی در روستاها از جمله عوامل جلوگیری از مهاجرت به حاشیه شهرها و مشوقی برای مهاجرت معکوس (از شهرها به روستاها) خواهد بود.

وی اضافه کرد: بانک مهر ایران برای همکاری با سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان جهت اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه برای شکل‌گیری مشاغل خُرد و مولد و سایر موارد مورد توافق آمادگی دارد.

اسعدی افزود: در بخش کشاورزی و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران برای ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به سهامداران تشکل های عضو صندوق استان و اعضا (اشخاص حقیقی) صندوق‌های شهرستان سقز و زنان روستایی استان همکاری‌های لازم را اتخاذ خواهد کرد.

۶۱۰۸/‌۹۱۰۲

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha