۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹
کد خبر: 83393265
T T
۰ نفر
روشن شدن چراغ خانه‌ها با پلاستیک‌های غیر قابل بازیافت

تهران- ایرنا- محققان انگلیسی موفق به ابداع روشی شده‌اند که پلاستیک‌های غیر قابل بازیافت را که موجب آلودگی اقیانوس‌ها می‌شوند، به برق تبدیل کند.

محققان دانشگاه چستر در انگلیس روشی به نام world first ابداع کرده‌اند که می‌توانند پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت را به سوخت مورد استفاده وسایل نقلیه و خانه‌ها تبدیل کنند.

محققان در این مطالعه محور توجه خود را بر موادی متمرکز کردند که بازیافت نمی‌شوند مانند بسته‌بندی مواد غذایی و پلاستیک‌هایی که از سواحل دریاها جمع‌آوری شده بود. آنها می‌خواستند این مواد را به سوخت هیدروژل و برق تبدیل کنند تا هیچ پلاستیکی در محیط زیست باقی نماند.

آنها ادعا می‌کنند این نخستین بار است که بر روی روشی کار می‌کنند که از تمام انواع پلاستیک‌های آلوده برای تولید الکتریسیته استفاده می‌شود و هیچ پسماندی باقی نمی‌گذارد. این روش بهترین کار برای تبدیل پلاستیک‌های آلوده اقیانوس‌ها و سواحل به الکتریسیته است.

محققان برای این کار ابتدا پلاستیک‌های آلوده را جمع‌آوری می‌کنند و سپس آنها را به نوارهایی با طول پنج سانتیمتر تبدیل و در نهایت آنها را در کوره‌ای با حرارت ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد ذوب می‌کنند. سپس گازهای ناشی از این رویه به انرژی تبدیل می شوند.

این نوآوری که با همکاری محققان شرکت PowerHouse Energy ایجاد شده است در سراسر آسیا برای کمک به ریشه‌کنی پلاستیک از اقیانوس‌ها و سواحل سراسر جهان عرضه می‌شود.

پروفسور «جو هو» (Joe Howe)، مدیر اجرایی «مؤسسه تحقیقات انرژی تورنتون» (Thornton Energy Research Institute) دانشگاه چستر گفت: این فناوری تمام ضایعات پلاستیکی را به گاز سنتز با کیفیت تبدیل می‌کند که از آن می‌توان از آن در موتورهای گازی استفاده کرد. محصول جانبی این رویه الکتریسته است به این معنی که ضایعات پلاستیکی نه تنها می‌توانند سوخت ماشین‌ها را فراهم کنند بلکه چراغ خانه‌ها را نیز روشن نگاه می‌دارند.

محققان قصد دارند در آینده برای جمع‌آوری تمام پلاستیک‌های سراسر جهان با شرکت‌های حفاظت از محیط زیست تمام کشورها همکاری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha