به گزارش ایرنا، مرتضی آبدار روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اخت و تکیمل ۳۰ باب هتل در استان اشاره کرده و گفت: بهرهبرداری از این هتلها، در کنار اشتغالزایی برای ۲ هزار و ۱۱۰ نفر، به توسعه و تقویت ظرفیتهای گردشگری استان منجر خواهد شد.
وی اظهار داشت: این تعداد هتل با ظرفیت یکهزار و ۵۱۲ اتاق و سه هزار و ۴۴۰ تخت اقامتی با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی در حال اجراست که از این تعداد، ۶ هتل تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
آبدار ساخت چهار هتل ۵ ستاره، هفت هتل ۴ ستاره، ۹ هتل ۳ ستاره، هشت هتل ۲ ستاره و یک هتل ۱ ستاره و یک باب هتل آپارتمان را از هتل های در دست ساخت آذربایجانشرقی توسط بخش خصوصی اعلام کرد و افزود: تبریز و جلفا بیشترین تعداد هتلهای پرستاره در حال ساخت استان را دارند و در شهرهای میانه و سردرود نیز هتلهایی در این رده ساخته می شود.
وی مجموع پروژههای سرمایهگذاری فعال در بخش هتل داری آذربایجانشرقی را ۶۲ عنوان ذکر و اضافه کرد: حجم سرمایه گذاری در این واحدهای اقامتی گردشگری بالغ بر ۲ هزار و ۸۰۷ میلیارد تومان است.
آبدار ادامه داد: با تمام این اوصاف هنوز آذربایجانشرقی در حوزه هتل داری از شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و تهران بسیار عقب است و باید بسیج عمومی و همگانی برای جبران این کمبودها از سوی دولت و بخش خصوصی استان صورت پذیرد.
وی یادآوری کرد: مجموع تختهای اقامتگاهی آذربایجانشرقی هم اکنون ۱۰ هزار و ۶۸۰ تخت است که در مقایسه با اصفهان که بیش از ۳۳ هزار تخت دارد، گویای بسیاری از واقعیات می باشد.
آبدار حرکت در مسیر جذب و هدایت سرمایهگذاران در فرصتهای سرمایهگذاری صنعت گردشگری به ویژه مناطق نمونه گردشگری استان را امری اجتنابناپذیر برای تطبیق با مشخصات مناطق پیشرو در امر گردشگری خواند.
به گفته وی آذربایجانشرقی با وجود ۴۷ منطقه نمونه و ۵۲ روستای هدف گردشگری میتواند فرصت مناسبی را جهت توسعه امکانات زیرساختی و ارتقا سطح کیفی گردشگری خود با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی فراهم کند.
۳۰۷۷/۳۰۳۸