۲۴ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۵
کد خبر: 83396653
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تامین اجتماعی استان مرکزی در بهار امسال ۱۲ درصد کسری درآمد داشته است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: تامین اجتماعی این استان در سه ماه اول امسال ۱۲ درصد کسری درآمد نسبت به هزینه ها داشته است.

به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز دوشنبه در کمیته مشترک بیمه و درمان استان مرکزی در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک افزود: ادامه این روند منجر به افزایش طلب تأمین اجتماعی و بالا رفتن میزان بدهی دولت می‌شود.

وی اظهار داشت: تأمین اجتماعی پیچیدگی‌های زیادی را پیش رو دارد و شرایط برای این مجموعه سخت شده است و این سازمان باید در هرماه ۹ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشد تا بتواند به تعهدات خود عمل کند.

استاندار مرکزی گفت: در حالی که با شرایط اقتصادی درآمدها حاصل نمی‌شود اما تعهد این سازمان باید در پایان هرماه به طور کامل برای پرداخت حقوق مستمری بگیران محقق شود.

آقازاده افزود: ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به این سازمان است و شرایط را برای این مجموعه دشوار کرده است.

وی اظهار داشت: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی نامه‌ای از استان به معاون اول رئیس جمهوری ارسال خواهد شد و شرایط استان و مشکلات تشریح می‌شود.

استاندار مرکزی گفت: برای رفع بخشی از مشکلات این مجموعه می‌توان بر سر تهاتر اموال توافق انجام گیرد که این شیوه در ۲ دهه گذشته نیز عملیاتی شده است.

آقازاده افزود: لازم است کارگروهی برای بررسی مشکلات این مجموعه در استانداری تشکیل و راهکارهای برون رفت از این تنگناها در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: تعامل تأمین اجتماعی استان با دستگاه‌های اجرایی مطلوب است و با وجود مشکلات، این مجموعه توانسته با مدیریت مناسب از مشکلات عبور کند.

استاندار مرکزی گفت: با وجود مشکلات، تأمین اجتماعی استان مرکزی با ساخت پلی کلینیک بیمارستان امام خمینی (ره) اراک با اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال به ارائه خدمات تخصصی بیشتری خواهد پرداخت.

آقازاده افزود: تلاش‌های مجموعه تأمین اجتماعی استان موجب شده تا ۳۰ درصد تخت‌های درمانی این مجموعه در استان افزایش پیدا کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در آمد تأمین اجتماعی استان مرکزی در سال گذشته یک هزار و ۶۸۷ میلیارد تومان بوده که یک هزار و ۷۵۲ میلیارد تومان آن هزینه شده است.

«محمدرضا بیدهندی» افزود: بودجه ۹۸ تأمین اجتماعی استان مرکزی در سال ۹۸، ۲ هزار و ۱۸۷ میلیارد تومان تعیین شده است.

وی اظهار داشت: در سه ماه اول امسال باید ۵۴۷ میلیارد تومان درآمد در استان حاصل می‌شد که ۴۸۳ میلیارد محقق شده و ۶۵ میلیارد ریال کسری وجود دارد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: با وجود تلاش‌هایی که در این مجموعه صورت می‌گیرد حقوق بازنشستگان این مجموعه ناچیز است و جوابگوی هزینه‌ها در شرایط فعلی نیست.

بیدهندی افزود: ۳۶ نوع از خدمات این مجموعه در استان مرکزی به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود که تلاش می‌شود تا به ۶۰ خدمت افزایش یابد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: درمانگاه تأمین اجتماعی زرندیه ۴۰ تا ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر «ثریا پازوکی» افزود: چهار تخت ویژه به مجموعه تخت‌های بیمارستانی تأمین اجتماعی استان مرکزی اضافه شده و بزرگترین طرح پلی کلینیک بیمارستان امام خمینی (ره) اراک با ۱۶۰ میلیارد ریال در حال ساخت است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: دستگاه سنگ شکن در این بیمارستان نصب شده است که اقدامات برای گواهی و مجوز آن در حال انجام است.

دکتر «ثریا پازوکی» افزود: بیمارستان تأمین اجتماعی امام خمینی (ره) اراک رتبه ۲ کشور را در بین بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کشور کسب کرده است و طرح زایمان در آب در این بیمارستان راه اندازی شده و تاکنون ۶۰ نوزاد به این شیوه متولد شده‌اند.

وی اظهار داشت: با تلاش‌های انجام شده مطالبات طرف قرارداد این مجموعه از سال ۹۶ به صفر رسیده است و تأمین اجتماعی استان از سال گذشته ۱۳۸ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد بدهکار است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: چهار میلیون و ۶۸۰ مراجعه سال گذشته به مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی ثبت شده است.

از یک میلیون ۵۰۰ هزا ر نفر جمعیت استان مرکزی، ۹۵۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی هستند.

خدمات درمانی تأمین اجتماعی استان مرکزی از طریق سه بیمارستان امام خمینی (ره) در اراک، شهید دکتر چمران ساوه و شازند، پلی کلینیک تخصصی ابن سینا و هفت درمانگاه ارایه می‌شود.

۶۹۹۱/‏۳۰۷۵

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha