مدیرکل بهزیستی هرمزگان گفت: ۱۱۰ فعالیت بهزیستی در بخشهای مختلف انجام میشود اما به منظور ارائه خدمات بهتر به حمایتهای نیکوکاران نیاز است.
غلامحسین رنجبر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۷ دستگاه دولتی، متولی فعالیتهای اجتماعی هستند که همکاری خوبی با بهزیستی دارند اما اگر هماهنگی لازم با این نهاد داشته باشند شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی خواهیم بود.
وی خاطر نشان کرد: از تعداد افراد زیر پوشش، ۳۴۳ نفر بیمار روانی هستند که ۸۳ نفر مرد و ۶۰ نفر زن در مراکز بیماران اعصاب و روان نگهداری میشوند.
این مقام مسوول اظهار داشت: بیمارانی که ۲ نوبت سابقه بستری شدن در بیمارستان یا کلینیکهای اعصاب و روان را داشته باشند، از طریق کمیسیون پزشکی بهزیستی شناسایی و پس از تأیید، زیر پوشش خدمات این نهاد قرار میگیرند.
مدیرکل بهزیستی هرمزگان یادآور شد: ۲۰۰ نفر از بیماران روانی در منزل نگهداری و ماهیانه ۵۳۰ هزار ریال مستمری به آنها پرداخت میشود که امسال با ابلاغ بخشنامه جدید، مقرر شد به افراد تحت تکفل معلولان نیز مستمری پرداخت شود.
رنجبر تصریح کرد: دو خودروی اورژانس اجتماعی در شهر بندرعباس خدمات مشاوره را به مراجعین تلفنی در بخشهایی شامل، کودک آزاری، سالمند آزاری، معلول آزاری، فرار از منزل، اختلافات خانوادگی، زنان آسیب دیده و کودکان کار ارائه میکند.
وی بیان کرد: طی تماسهای گرفته شده از سوی مردم با شماره ۱۲۳ (اورژانس اجتماعی)، کودک آزاری ۲۰ درصد و همسر آزاری ۵ درصد رشد را در سال ۹۷ نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته
وی عنوان کرد: همچنین به ازای هر بیماری که در منزل ویزیت میشود، ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال، بستری شده ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و افراد دارای بیماریهای خاص مقادیر بیشتری پرداخت میشود.
۶۰۴۸/۹۹۴۴
نظر شما