خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۴
کد خبرنگار: 926
کد خبر: 83398943
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

نیاز توسعه مزرعه پرورش شترمرغ قشم به تسهیلات

۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۴
کد خبر: 83398943
نیاز توسعه مزرعه پرورش شترمرغ قشم به تسهیلات

قشم - ایرنا - مزرعه پرورش شترمرغ قشم برای حفظ بقا و کسب جایگاه خود در بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس به دریافت تسهلات بانکی نیاز دارد.

به گزارش ایرنا، مجتمع صنعتی پرورش شترمرغ قشم با دریافت به موقع تسهیلات بانکی می‌تواند زمینه اشتغال ۱۷ تن را به صورت مستقیم در حوزه صنایع دستی مرتبط نظیر طراحی بر روی تخم شترمرغ فراهم کند.

همچنین ۱۲ فرصت شغلی مستقیم در مزرعه پرورشی و حوزه صنایع تبدیلی فراهم می شود و ۱۰ تن نیز می توانند به صورت غیر مستقیم به فعالیت بپردازند.

اصلاح قوانین بانک ها برای تسریع در گسترش تولید

مدیر مجتمع صنعتی پرورش شترمرغ خلیج فارس قشم در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: بانک ها و صندوق های مالی که جهت ارائه تسهیلات به کارآفرینان معرفی می شود دارای قوانینی هستند که این قوانین به مانعی در مسیر تولید تبدیل شده است.

عباس سَقِزچی افزود: متناسب نبودن این قوانین با نیاز و بسترهای لازم برای کارآفرینی، ایجاد اشتغال و رونق تولید، انگیزه سرمایه گذاران را از بین می‌برد و از این رو نیاز به اصلاح دارد.

وی ادامه داد: شرایط بانک عامل برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز مزرعه شترمرغ قشم با قوانین جهاد کشاورزی و دامپزشکی همخوانی ندارد و همین مساله سبب می شود طرح از مسیر هدف گذاری شده خارج شود.

کمبود نیروی کار معضل تابستان قشم

مدیر مجتمع صنعتی پرورش شترمرغ خلیج فارس قشم ادامه داد: کمبود نیروی کار در طول سال به ویژه فصل تابستان موجب می‌شود بخش عمرانیِ طرح کند و یا متوقف شود.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از این معضل ناشی از فرهنگ نادرست کار در جامعه و بخشی دیگر نیز مربوط به شرایط جوی و گرمای هواست.

سقزچی افزود: حل مشکلات موجود بستر لازم برای حضور محصولات تولید قشم در کشورهای حاشیه خلیج فارس با محوریت بازار عمان و امارات را فراهم می‌آورد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تقاضا در بازارها بیش از عرضه است با دریافت به هنگام تسهیلات می توان جایگاه خود را در بازارهای داخلی و خارجی تثبیت کرد.

۱۵۲ قطعه شترمرغ در قشم وجود دارد

مدیر مجتمع صنعتی پرورش شترمرغ خلیج فارس قشم افزود: عملیات احداث این مزرعه در زمین استیجاری از سال ۱۳۸۲ با هفت قطعه شترمرغ و ۱۰ میلیارد ریال سرمایه آغاز شد.

وی تصریح کرد: هم اینک ۱۵۲ قطعه شترمرغ شامل ۲۹ قطعه به صورت خانواده و ۱۲۳ جوجه در این مزرعه وجود دارد.

سقزچی گفت: برق مزرعه با همکاری جهاد کشاورزی و فرمانداری شهرستان تامین شد اما تا کنون با وجود پیگیری های مختلف در سطح شهرستان و استان موفق به دریافت انشعاب آب نشده‌ایم.

وی ادامه داد: این موضوع باعث هدر رفت بخش زیادی از سرمایه برای ایجاد آب شرین کن صنعتی شد.

مزرعه پرورش شترمرغ قشم واحد قرنطینه ندارد

مدیر جهاد کشاورزی قشمدر این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح پرورش شترمرغ صنعتی جی جیان قشم اواخر سال پیش جهت دریافت تسهیلات پنج میلیارد ریالی به بانک عامل معرفی شد.

مالک یزدان پناه افزود: بنابر تصمیم بانک مقرر شد تسهیلات مورد نیاز طرح در ۲ بخش «تجهیز و ساخت و ساز» و «خرید دام» پرداخت شود.

وی ادامه داد: در بخش نخست ۲ میلیارد و ۱۶ میلیون ریال تسهیلات به کارآفرین پرداخت شده که همه آن صرف هزینه تامین تجهیزات می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی قشم اظهار داشت: بانک عامل پرداخت قسط دوم تسهیلات را منوط به دریافت پروانه بهره‌برداری برای خرید دام کرده است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۲ خط پرورشی از مجموع ۱۶ خط مورد تعهد کارآفرین و همچنین واحد قرنطینه طرح ایجاد نشده و بر این اساس امکان صدور مجوز بهره برداری وجود ندارد.

یزدان پناه تصریح کرد: جهاد کشاورزی شهرستان برای حل مشکل این کارآفرین، باقی مانده تسهیلات مصوب را نیز به ۲ قسمت تقسیم می‌کند.

وی ادامه داد: بر این مبنا باید یک میلیارد ریال دیگر از تسهیلات مصوب از طریق بانک به کارآفرین پرداخت شود تا بتواند تعهدات خود برای دریافت پروانه بهره برداری را کامل کند.

مدیر جهاد کشاورزی قشم خاطرنشان کرد: همچنین پیشنهاد ارائه تسهیلات حمایتی چهار میلیارد ریالی نیز به سازمان جهاد کشاورزی ارائه شده است.

یزدان پناه تاکید کرد: مجموعه جهاد کشاورزی خود را موظف به ایفای نقش موثر در راستای حل موانع توسعه اشتغال و کارآفرینی می داند.

یش از ۵۰۰ هکتار زمین در شهرستان قشم زیر فعالیت های کشاورزی، شیلات و امور دامی قرار دارد و ۶ هزار و ۶۲۰ بهره بردار در این بخش فعال هستند.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

۷۵۰۰

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha