سرهنگ علیرضا بیگی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سالجاری ۳۸ پرونده قاچاق چوب، زغال، کلوس و موسیر در استان تشکیل شد و بیش از ۴۲ متخلف شناسایی شدند.
وی گفت: به منظور کاهش قاچاق چوب و زغال از عرصههای جنگلی و مرتعی استان ، نظارت بر مناطق زیرمدیریت افزایش و همچنین اجرای برنامه های فرهنگسازی در خصوص نگهداری از درختان جنگلی و تامین سوخت مناطق حاشیه جنگل اجرایی شده است.
بیگی ، با اشاره به اینکه تخلف چرای دام در مراتع به ۳ بخش چرای دام غیر مجاز، پیش از موعد و بعد از موعد تقسیم بندی می شود، افزود: در سالجاری ۳۱۵ پرونده تخلف در این حوزه های در منابع طیبیع استان ثبت شده است که این پرونده ها با ۳۹ هزار و ۵۰۰ واحد دامی بوده است.
به گزارش ایرنا، قطع و حمل درختان جنگلی بدون پروانه حمل، جرم است و خودروهای حامل چوب که فاقد مجوز حمل باشند، توقیف می شود.
جنگل های زاگرس در چهارمحال و بختیاری در سال های اخیر با عوامل تخریب روبروست و تهیه زغال و قاچاق چوب درختان جنگل های زاگرس از عوامل اصلی و تشدید کننده تخریب این منابع است.
از مجموع مساحت چهارمحال وبختیاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار آن معادل ۸۶.۴ درصد عرصه منابع ملی شامل جنگل و مراتع است، از این میزان حدود ۳۰۷ هزار هکتار را پوشش جنگلی تشکیل می دهد.
۷۳۶۰/۲۰۹۷
نظر شما