۲۹ تیر ۱۳۹۸، ۸:۳۱
کد خبرنگار: 1301
کد خبر: 83401388
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

هنر هفتم می‌تواند خالق لب خندان جامعه باشد

تهران- ایرنا- یک روانشناس درباره تاثیر آثار سینمایی و تلویزیونی بر نشاط جامعه گفت: نشاط؛ یعنی لب خندان و شادی به معنای دل خندان است، هنر هفتم نمی‌تواند کاری برای دل خندان مردم بکند ولی می تواند خالق لب خندان باشد.

محمود گلزاری درباره نشاط در برنامه‌های تلویزیونی و سینمایی گفت: یکی از وظایف مسئولان و فیلمسازان در حوزه هنر هفتم این است که برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی نشاط آور بسازند و اینگونه خنده به لب مردم بیاورند. اگر دنبال مردم پرنشاطی هستیم باید هنر هفتم نیز وظیفه خود را در این راستا انجام دهد.

وی افزود: باید دانست بحث نشاط با شادی کاملاً متفاوت است دراین باره مثالی می زنم، دریک سریال یا فیلم دیالوگ‌هایی بین کاراکترها رد و بدل می‌شود که را مخاطب می‌خنداند حتی از ته دل اما باید توجه داشت این خنده، ماندگار نیست، در سینما فیلم‌های زیادی در ژانر طنز و کمدی ساخته می‌شود اما باید دید این فیلم‌ها که نشاط آور هستند می‌توانند شادی آور نیز باشد.

این سوال را باید از مخاطبان سینما پرسید زمانی که مردم از سالن سینما بیرون می آیند و با هزار و یک مشکل مالی و اجتماعی دست و پنجه نرم می‌کنند مطمئناً این آثار نمی‌تواند تأثیری بر دل غمگین بگذارد. اما نباید تاثیرت تولید و پخش آثار نشاط آور در زندگی مردم یک جامعه را نادیده گرفت، در واقع باید گفت نشاط حسی گذراست. نشاط یعنی لب خندان و شادی یعنی دل خندان. هنر هفتم کاری برای دل خندان نمی‌تواند بکند ولی می‌تواند خالق لب خندان باشد. مردم سالم مردمی هستند که نشاط و شادی را در کنار هم داشته باشند.

گلزاری ادامه داد: فکر کنید مسئولان در حوزه سینما و تلویزیون بگویند نشاط آوری در جامعه کاری بیهوده است؛ چون مردم دل شاد ندارند و شاد کردن دل مردم هم مسئولیت هنر هفتم نیست. اگر در آثار سینمایی و تلویزیونی نه خبری از نشاط باشد و نه شادی وضعیت از آنچه امروز در جامعه می‌بینیم بدتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه اگر همه آثار سینمایی و تلویزیونی جدی درباره آسیب‌های اجتماعی ساخته شوند بیشتر مردم را، یاد مشکلات می‌اندازند اظهار داشت: در این میان باید آثاری هم ساخته شود که امید و نشاط آور را در بین مردم رواج دهد البته این آثار نباید سخیف باشد. چندی پیش فیلم کمدی روی پرده آمد که پر از شوخی‌های سطح پایین بود. نمی‌شد با خانواده به سالن سینما رفت و این فیلم را دید. نمی دانم چطور این کارهای سخیف پروانه نمایش می‌گیرند آن هم از وزارت ارشاد؟

اگر کمدی سازی در سینما و تلویزیون ما اینگونه پیش برود به مرور سطح سلیقه فرهنگی مخاطب را پایین می‌آورد و آثار در جامعه جبران ناپذیر خواهد بود. اینجا مسئولان و هنرمندان باید فکری به حال این کمدی‌های سخیف کنند. مردم به آثار طنز نیاز دارند اما به هر بهایی نباید کار کمدی ساخت. فیلمسازهایی هستند که در این عرصه حرفه‌ای عمل کردند بهتر است از این هنرمندان برای ساخت کارهای کمدی خوب و ارزشمند کمک گرفت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha