«سعید آذری» در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: کاری به سیاستهای باقی باشگاهها ندارم. خیلی کارها به عنوان اولین نفر در فوتبال این مملکت انجام دادم که یکی از آنها ارائه مصوبه تیمداری باشگاهها از فوتبال زنان است. در واقع بنیانگذار این طرح من بودم و خدا را شکر به تصویب رسید و توانستیم به هدفمان دست یابیم.
وی افزود: از باشگاههای بزرگ تنها سپاهان و ذوب آهن در لیگ برتر تیمداری میکنند. این امر اتفاق خیلی خوبی بود. ذوب آهن نه تنها در این رشته بلکه در والیبال، بسکتبال، هندبال و تیراندازی با کمان و رشتههای دیگر در بخش زنان تا آنجایی که توان مالی اجازه دهد، تیمداری می کند.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن ادامه داد: تیمداری در فوتبال زنان حرکت بسیار مثبت و ویژهای است. بیشترین تیم زنان را باشگاه ذوب آهن دارد. ما بالغ بر ۹ تیم زنان داریم. این یک ویژگی خاص برای باشگاه است البته خیلی از کارهای بنیادی برای این ورزش مملکت را ذوب آهن انجام داده است.
زیرساخت های پخش تلویزیونی ایران بسیار مشکل دارد
وی درخصوص پخش تلویزیونی فوتبال زنان و میزان درآمد حاصل از تیم داری، بیان کرد: همانگونه که پخش تلویزیونی برای فوتبال زنان وجود ندارد و درآمدی در آن نیست برای مردان هم همین است. نباید این قضیه را تنها به زنان تعمیم دهید. درواقع زیرساختهای پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی ما بسیار مشکل دارد. یک برنامه مدون و استراتژیکی برای درآمدزایی نه تنها در فوتبال بلکه در ورزش ایران وجود ندارد و ایران این پتانسیل را ندارد.
آذری عنوان کرد: نکته بعدی نبود پخش، به دلیل دولتی بودن تلویزیون است. اگر شبکههای خصوصی وجود داشتند، رقابتی برای پخش این برنامه ها به وجود میآمد واینگونه موانع مالی سر راه باشگاهها وجود نداشت. بنابراین این موضوعات را تنها به زنان تعمیم ندهید بلکه شامل مردان هم میشود.
فوتبال مردان هم در سطح فوقالعادهای قرار ندارد
وی خاطرنشان کرد: باید اکنون به تقویت فوتبالیستها بپردازیم و این امر با برگزاری نشستها و اعزام آنها به مسابقات کشورهایی که مدرسان بینالمللی باتجربهای حضور دارند یا آوردن این مربیان به ایران فراهم میشود و هزینه آن کمتر است. میتوانیم برای آنها دورههای دانش افزایی بگذاریم. این روش را بیشتر میپسندم تا آوردن مشاوران مرد زیرا اگر مردهای ما در سطح فوق العادهای قرار داشتند تاکنون چهار بار قهرمان جامجهانی شده بودند.
به یکی از قدرتهای لیگ فوتبال زنان تبدیل خواهیم شد
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در خصوص فصل گذشته لیگ فوتبال زنان گفت: لیگ امسال پویاتر بود اما تصور میکردم که فوتبالیستهای ما در ردههای بالاتری از جدول قرار بگیرند اما یک سری مشکلاتی به وجود آمد که باشگاه نتوانست به موقع تعهدات مالی خود را انجام دهد. ما باید به تعهدات خود سریعتر عمل میکردیم. برنامه چهار ساله ما رسیدن به قله لیگ برتر است و سعی میکنیم به عنوان یکی از قدرتهای فوتبال زنان تبدیل شویم.
از میان بردن تبعیضهای جنسیتی زمانبر است
وی فوتبال زنان ایران را ورزش نوپایی دانست و افزود: نباید انتظار قهرمانی در آسیا را از فوتبال زنان داشته باشیم. زیرا بعد از پنج سال انجمن فوتبال زنان به کمیته ورزش تبدیل شده است. از ۱۹۷۶ تا کنون نتوانستیم در جام ملتهای آسیا و در سطح باشگاهی در بخش مردان هم به جایگاه خوبی برسیم. بنابراین این مشکلات تنها در فوتبال زنان نیست البته آن توجهی که به فوتبال مردان در جهان میشود در فوتبال زنان نیست. این تفاوتها در درآمد، اجرا، رفتار و برنامه یزی در فوتبال زنان بسیار است و کشور ما از این قضیه مستثنی نیست. اما برای از میان بردن این تبعیضها مقداری زمان نیازمندیم و باید جدیتر به آن نگاه کنیم.
آکادمی استعدادیابی دختران را تشکیل دادیم
آذری در پایان درخصوص استعدادیابی ردههای سنی مختلف گفت: ما به موازات آکادمی پسران، یک آکادمی برای استعدادیابی نیز تشکل دادیم و سرمایه گذاریهای لازم را با برگزاری کلاسهای آموزشی در ردههای سنی مختلف آغاز کردیم. سعی میکنیم از میان این دختران استعدادهای بالایی را برای آینده فوتبال زنان ایران کشف کنیم.
نظر شما