محمد رضا اسلامی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال گذشته طرحی در راستای درآمدزایی پایدار برای دهیاری به دفتر امور روستایی استان سمنان ارائه شد که با موافقت و تامین اعتبار ۷۵۰ میلیون ریالی ساخت ۶ واحد اقامتی زیرنظر دهیاری در دستور کار قرار گرفت.
اسلامی با اشاره به اینکه مسوولان امور روستایی استانداری از مساعدت مالی برای ادامه ساخت قول هایی دادند که تاکنون محقق نشده، ابراز داشت: درصورت تامین اعتبار و خرید تجهیزات، این واحدها بزودی مورد بهره برداری قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه ساخت این ۶ واحد در مرحله نازک کاری است، افزود: تاکنون چهار میلیارد ریال هزینه ساخت این واحدها شده که ۷۵۰ میلیون ریال از سوی دفتر امور روستایی استانداری سمنان تامین شده و مابقی هزینه ها از محل درآمدها، اعتبارات دهیاری و اعتبارات تخصیصی ارزش افزوده پرداخت شده است.
دهیار روستای ابر هدف از ساخت این واحدها را سرمایه گذاری و کسب درآمد پایدار برای دهیاری روستا خواند و تصریح کرد: برای تجهیز این ۶ واحد اعتباری بالغ بر۲میلیارد ریال مورد نیاز است که از مسوولان شهرستان و استان درخواست می شود مساعدت لازم را انجام دهند.
ایجاد زیر ساخت ها برای رفاه گردشگران و اهالی
دهیار روستای ابر از احداث یک آب انبار در منطقه چشمه شاه پسند خبر داد و افزود: سال گذشته این آب انبار با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیون ریال احداث شد که محلی برای سرریز آب چشمه شاه پسند باشد تا مسافران و گردشگران بتوانند از آن استفاده کنند.
وی یاد آور شد: روکش آسفالت تمامی معابر سطح روستا در سال گذشته به متراژ ۲۰ هزارمتر مربع از محل اعتبارات دهیاری و قیر رایگانی که دولت در اختیار بنیاد مسکن قرار داد، انجام شد.
اسلامی با اشاره به کلنگ زنی بهسازی مسیر دسترسی به چشمه شاه پسند ابر و مخالفان و موافقان این طرح افزود: این عملیات با مخالفت سازمان های مردم نهاد روبرو شده، آنها معتقدند با انجام آسفالت مسیر، این جاده عمومی شده و امکان وصل آن به استان گلستان فراهم خواهد شد و این سرزمین دست نخورده از بین خواهد رفت.
دهیار روستای ابر تصریح کرد: موافقان این طرح هم بیشتر مسافرانی بودند که موقع بازگشت از جنگل نسبت به مسیر دسترسی جاده جنگل اعتراض دارند و می گویند چرا با وجود دریافت مبلغ ورودی جاده بهسازی نمی شود.
وی از اجرای ۲ طرح آبخیزداری در منطقه دلبران و سرخ دره تا پایان سال جاری نیز خبر داد.
روستای ابر دارای ۵۰۴ خانوار با جمعیت یکهزار و ۴۸۰ تن است که در فصل تابستان جمعیت به سه هزار تن افزایش پیدا می کند.
سالانه به طور متوسط ۲۰۰ هزار نفر گردشگر و اهالی محلی از منطقه قطری و جنگل ابر بازدید می کنند.
جنگل ابر شاهرود به عنوان دومین اثر طبیعی کشور در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسید که این رخداد زمینه ساز توسعه گردشگری استان سمنان است.
منطقه ابر در ۴۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان شاهرود استان سمنان قرار دارد. این منطقه که به نام جنگل های ابر معروف است، در ارتفاعات آن به صورت چمنزار و یا مراتع دارای درخت و در پایین دست آن به جنگل با گونه های متنوع دیده می شود.
۱۰۲۳/۶۱۶۷
نظر شما