این رسانه آمریکایی در گزارش روز جمعه خود به نقل از «تام بِرت» معاون شرکت مایکروسافت در امور امنیت و اعتمادمشتریان افزود: این شرکت شاهد «افزایش چشمگیر» در فعالیت های هکری از زمان اعلام خروج آمریکا از توافق بوده است.
وی که در یک گردهمایی در خصوص امنیت انتخابات در میزگرد امنیتی «آسپن» در کلورادو سخن می گفت تاکید کرد که فعالیت سایبری فعالان مستقر در ایران الزاماً با اهداف سیاسی نبوده و «عمدتا» سازمان های نفت وگاز را هدف قرار می دادند.
اوایل هفته گذشته، شرکت مایکروسافت در وبلاگ خود نوشت که تقریباً ۱۰ هزار نفر از مشتریان این شرکت از جمله حساب های ایمیل مشتریان و شرکت های تجاری- هدف حملات هکری دولت ملت هایی قرار گرفته اند که بخش اعظم آن از ایران، کره شمالی و روسیه انجام شده است.
در وبلاگ این شرکت آمده بود: در حالی که بسیاری از این حملات ارتباطی با روند دموکراتیک ندارند، این آمار نشان می دهد که چنین فعالانی به حملات هکری به عنوان ابزاری برای کسب اطلاعات، اعمال نفوذ بر مسائل ژئوپلتیکی و یا دستیابی به اهداف دیگری ادامه می دهند.
در این پیام همچنین اعلام شد که در گردهمایی امنیتی آسپن از یک سامانه نرم افزاری منبع آزاد موسوم به «الکشن گارد» (محافظت ازانتخابات) رونمایی می کند که این سرویس به منظور تقویت امنیت انتخابات طراحی شده است.
برت (مقام مایکروسافت ذکر شده در بالا) همچنین روز جمعه گفت که همزمان با مذاکرات هسته ای بین پیونگ یانگ و واشنگتن، این شرکت شاهد «افزایش چشمگیر فعالیت» (هکرهای) کره شمالی بوده است.
این شرکت اعلام کرده که ۷۸۱ اطلاعیه را برای مشتریانی که از سرویس «اکانت گارد» (محافظت از حساب کاربری) استفاده می کنند صادر کرده که در آنها درباره حملات هکری سازمان های سیاسی در سراسر جهان هشدار می دهد و عنوان می کند که ۹۵ درصد از این حملات، سازمان های مستقر در آمریکا را هدف قرار داده اند؛ سازمان هایی که از نزدیک با روند انتخابات در آمریکا در ارتباط هستند.
برت مدعی شد: این حملات از سوی فعالانی در ایران و فعالانی در روسیه انجام شده است. در حالی که فعالیت هکرهای مستقر در ایران الزاماً ارتباطی با هک کردن روند دموکراتیک نداشته است اما بیشتر بر منافع انرژی متمرکز بوده است. بعلاوه تلاش های هکرهای مستقر در روسیه بازتاب همان «الگوی مداخله در انتخابات است» که در آستانه انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا و انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۸ اروپا به وقوع پیوست.
برت گفت: تقریباً در هر انتخابات مهمی از سال ۲۰۱۶ ما شاهد تلاش هایی برای اعمال نفوذ بر سازمان های مردم نهاد، دانشگاهیان و اندیشکده هایی بوده ایم که احتمالاً دارای اعمال نفوذ بوده اند که این امر می تواند بخشی از آمادگی برای کمپین ارائه اطلاعات غلط باشد.
وی افزود: آماری که تاکنون شاهد بوده ایم نشان می دهد که شاهد اولین مراحل همان الگویی از فعالیت همان فعالانی هستیم که در گذشته هم شاهد فعالیت های آنها بوده این و باید انتظار داشته باشیم که چین فعالیت هایی افزایش یابد.
روزنامه وال استریت ژورنال در اسفند سال ۹۷ نیز به نقل از شرکت آمریکایی مایکروسافت مدعی شد که هکرهای ایرانی ظرف دو سال گذشته به بیش از ۲۰۰ شرکت نفوذ و به آنها خسارت وارد کردهاند.
این روزنامه مدعی شد حوزه فعالیت این هکرها هدف قرار دادن شرکت هایی همچون شرکت های صنایعی همچون نفت، گاز و ماشینآلات سنگین بوده است.
به نوشته وال استریت ژورنال، این شرکتها در کشورهایی از جمله عربستان سعودی، انگلیس و آمریکا به ثبت رسیده بودند و مجموعاً تا چند صد میلیون دلار خسارت به آنها وارد شده است.
این روزنامه مدعی شد حوزه فعالیت این هکرها هدف قرار دادن شرکت هایی همچون شرکت های صنایعی همچون نفت، گاز و ماشینآلات سنگین بوده است.
به نوشته وال استریت ژورنال، این شرکتها در کشورهایی از جمله عربستان سعودی، انگلیس و آمریکا به ثبت رسیده بودند و مجموعاً تا چند صد میلیون دلار خسارت به آنها وارد شده است.
۹۱۵۸
نظر شما