سید حسن میرعماد روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان در سالن اجتماعات یادگار امام استانداری، افزود: بیشترین تفاهم نامه امضا شده در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوط به شهرستان آرادان است.
وی ادامه داد: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بر پایه محصولات پروتئینی توسعه سامانه های آبیاری تحت فشار، توسعه فضای گلخانه ای و کشت متراکم، افزایش محصولات راهبردی دامی و گیاهی، بخشی از مهمترین سیاست های کلان بخش کشاورزی استان سمنان است.
به گفته میرعماد اکنون، ۳۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی بر پایه محصولات پروتئینی در استان سمنان جواز تاسیس گرفته است و ۴۳ واحد مشغول به فعالیت است که با فعالیت این واحدهای فرآوری زمینه اشتغال ۹۱۷ نفر فراهم شده است.
وی ابراز داشت: احداث کشتارگاههای دام سبک و سنگین، ایجاد واحد فرآوردهای گوشتی و لبنی، احداث واحد بسته بندی، فرآوری و صادرات پسته، احداث سردخانه و انبار مکانیزه، خشک کردن میوه، احداث واحد تولید اسانس طبیعی و بسته بندی گیاهان دارویی، از جمله فرصتهای مهیا برای سرمایه گذاری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: محدودیتی برای سرمایه گذاری در نقاط مختلف استان وجود ندارد و سرمایه گذاران میتوانند در مکان مورد قبول خود در زمینه احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی اقدام کنند و سازمان جهاد کشاورزی نیز حمایت میکند.
نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان به ریاست علیرضا آشناگر استاندار سمنان و با حضور معاونان استانداری و احمد همتی نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه و سید حسن حسینی شاهرودی نماینده شاهرود ومیامی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان برگزار و درباره طرح های اشتغالزایی و نحوه اجرای کارگروه های استانی بحث و تبادل نظر شد.
۱۹۸ هزار هکتار از وسعت اراضی استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل می دهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه اراضی در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی فعالند.
۷۳۴۲/۶۱۰۳