«مهراله رخشانیمهر» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش با تشریح مهمترین برنامهها و اقدامات پیش روی این سازمان جمعآوری بخاریهای نفتی غیراستاندارد را از مهمترین اولویتهای اصلی سازمان نوسازی اعلام کرد و اظهار داشت: برای تحقق این موضوع و استانداردسازی سیستم گرمایشی و سرمایشی مدارس، نیازمند فراهم بودن زیرساختهای لازم در مناطق مورد نظر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استانها با دستور سرپرست وزارت آموزش و پرورش ملزم شده اند که هر چه سریعتر، بخاریهای نفتی را در مناطقی که زیرساختهای لازم فراهم شده و علمک گاز تا جلوی درب مدارس رفته، جمعآوری و استانداردسازی لازم را انجام دهند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر فراهمسازی زیرساختهای لازم از قبیل گازرسانی و شبکه توزیع برق برای استانداردسازی سیستمهای گرمایشی و سرمایشی در مدارس تصریح کرد: تا این زیرساختها فراهم نشود نمیتوانیم شاهد اصلاح و استانداردسازی امکانات لازم آموزشی در مدارس کشور باشیم.
رخشانیمهر با اشاره به وجود ۲۴ هزار کلاس درس که لولهکشی گاز در مناطق آنها انجام شده اما دارای بخاری نفتی هستند، اظهار داشت: برای جمعآوری این نوع بخاریها از سطح مدارس، با دستور سرپرست وزارت آموزش و پرورش ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان ها ابلاغ شده است.
وی در پایان، حضورسید جواد حسینی در وزارت آموزش و پرورش را نقطه قوت و فرصت ارزشمندی برای ارتقاء کیفی بیش از پیش وضعیت و شرایط مدارس کشور دانست و برنامههای وی در حوزه عمرانی را در راستای تحقق اسناد بالادستی کشور همچون سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه زیر نظام فضا و تجهیزات ارزیابی کرد./
نظر شما