به گزارش ایرنا، علی سیف روز یکشنبه در جلسه شورای اداری استان در سالن جلسات استانداری لرستان افزود: در مجموع ۶ هزار و ۶۶۸ واحد در این شهرستان دچار آسیب شده که از این تعداد ۲ هزار و ۴۵۰۰ واحد در معمولان و چهار هزار و ۲۶۸ واحد در پلدختر است.
وی بیان کرد: یکهزار و ۵۱ واحد معمولان احداثی، یکهزار و ۳۴۹ واحد تعمیری، ۷۱۴ واحد پلدختر احداثی و سه هزار و ۵۵۴ واحد آن نیز تعمیری هستند.
وی ادامه داد: سیل موجب ۳۳۰ میلیارد تومان خسارت به زیرساخت ها و ۳۴۰ میلیارد تومان به حوزه های شهری شده که با احتساب دیواره های ساحلی بیشتر می شود.
فرماندار پلدختراظهارداشت: کشاورزی این شهرستان نیز یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بر اثر سیل خسارت دیده، ۶۸ کیلومتر جاده اصلی به طور ۱۰۰ درصد غیر قابل استفاده و علاوه بر تخریب سایر جاده ها و پل ها کوچک، هشت دهنه پل بالای ۳۰ متر نیز تخریب شده است.
سیف با اشاره به تخریب ۱۰ تا ۱۰۰ درصد ۷۰ دهنه پل یادآور شد: ۱۳ روستای بخش مرکزی و ۱۰۸ روستای معمولان بر اثر سیل خسارت دیدند.
وی خواستار لایروبی رودخانه کشکان در مسیر شهرستان پلدختر شد و افزود: آوردهای رسوبی سیل همچنان در بستر رودخانه وجود دارد و موجب تغییر مسیر آن شده و دیواره ساحلی نیز باید به سرعت و تا سه ماه آینده ترمیم شود.
وی گفت: به دلیل ناهماهنگی هایی که میان سامانه مشترک وزارت نیرو، وزارت جهادکشاورزی و شرکت نفت وجود دارد نام نویسی واحدهای مرغداری، پرورش ماهی و سایر مشاغل مشابه برای دریافت سهمیه گازوییل با مشکل مواجه می شوند.
معاون توسعه و مدیریت استانداری لرستان نیز گفت: تاکنون یکهزار و ۴۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض و هزینه ای و ۸۰۰ میلیارد تومان وام ارزان قیمت به سیل زدگان استان پرداخت شده است.
سید محمد موحدپور با اشاره به جذب و توزیع ۱۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ افزود: ۷۱۶ میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای ابلاغ و از این رقم ۴۵۴ میلیارد ریال تخصیص داده شد.
سیل خسارت ۱۰ هزار میلیارد ریال به لرستان زد و ۳۵ هزار واحد مسکونی نیز از این حادثه متضرر شده اند.
۷۲۶۹/۷۲۷۳
نظر شما