سجاد نعمتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پاساژهای "تقی خانی"، "قائم" و "هفت آسمان" این شهر به عنوان نا ایمن شناخته و اخطار لازم برای آنها صادر شد.
وی افزود: با توجه به اخطارهای داده شده، اسامی و مشخصات این پاساژها در اختیار دبیرخانه کارگروه ساختمان های نا ایمن استان به ریاست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و دبیری مسکن و شهرسازی لرستان سپرده شد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد با بیان اینکه آتش نشانی یکی از ارکان اصلی کارگروه ساختمان های نا ایمن استان است، تاکید کرد: این سه پاساژ طبق رای کارگروه شناسایی شدند ضمن اینکه مبحث سوم مقررات ملی ساختمان را هم از نظر استانداردهای آتش نشانی ندارند.
نعمتی با بیان اینکه ساختمان پاساژ "هفت آسمان" تنها از نظر موارد سازمان آتش نشانی ایراد دارد ادامه داد: از سال ۹۸ تاکنون به مالکان این ساختمان ها اخطاریه داده شده اما هیچ توجهی نشده بود.
وی با اشاره به فوت مالک پاساژ قائم و حضور وراث در خارج از کشور بیان کرد: ۵۰ بهره بردار این پاساژ برای رفع معایب سازه، به سازمان آتش نشانی اعلام آمادگی نموده که برای رفع نواقص به کانون کارشناسان معرفی شده اند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی خرم آباد در خصوص پاساژ "تقی خانی" افزود: مالک این پاساژ تاکنون اعلام آمادگی نکرده است اما هر سه پاساژ برای صدور رای پلمپ یا سایر اقدامات قانونی به دادستانی معرفی شدند.
نعمتی همچنین اضافه کرد: ساختمان مدرسه "شاهد" جنب فرمانداری خرم آباد نیز به عنوان نا ایمن شناسایی و به کارگروه معرفی شده است.
وی با اشاره به شناسایی ۵۰ مجتمع پرجمعیت در سطح شهر خرم آباد به عنوان نا ایمن گفت: مجتمع های مسکن مهر "کمالوند"، "دره گرم" و "کوی فرهنگیان" و مجتمع های متعلق به نیروی انتظامی و ارتش نیز به عنوان نا ایمن شناسایی و اخطارهای لازم داده شده است.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر، مجموعهای از استانداردها وجود دارد که طبق آن میتوان به میزان ایمنی ساختمان تا حدودی دست یافت، ایمنی ساختمانها نیز به سه دسته پرخطر، کمخطر و میان خطر تقسیم میشود.
بررسی برای ارزیابی ایمنی ساختمان بر اساس استاندارهای جهانی بوده و بر این مبنا ساختمانهای پرخطر هر ساله، کم خطر هر ۱۰ سال و میان خطر سه سال یک بار باید مورد بازدید و بررسی قرار گیرند.
نظر شما