به گزارش ایرنا، حمید شکری روز یکشنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان مراغه اظهار داشت: ادارات و دستگاههای دولتی در خصوص اجرای طرح سپاس و دیدار با خانوادههای معزم شهدا بسیار فعالانه و با احساس مسئولیت برخورد میکنند و نهادهایی که از بودجه فرهنگی در نظر گرفته برای این موضوع اطلاعاتی ندارند باید با توجه به قوانین موجود بندهای آن را اجرایی کنند.
وی با انتقاد از اثر بخش نبودن اقدامات فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت گفت: متأسفانه امروز شاهد دوری جوانان از بحثها و موضوعات ایثار و شهادت هستیم که این امر نیاز به کار کارشناسی و فرهنگ سازی به صورت علمی و با ظرفیتها و تواناییهای بروز دارد.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در میان نسل جوان کشور نهادینه شود، افزود: اداره آموزش و پرورش، دانشگاهها و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با بنیاد شهید در خصوص توسعه و بسط فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت همکاری داشته باشند.
وی افزود: در حال حاضر قانون جامع حمایت از ایثارگران و بندهای مربوط به آن به خوبی اجرا نمیشود.
وی اضافه کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران محوریت اجرای برنامههای فرهنگی را بر عهده دارند و باید با همکاری دیگر دستگاههای متولی برنامههای فرهنگی سال را تدوین کنند.
شکری با تقدیر از عملکرد و حمایتهای مجوعه شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه از برنامههای فرهنگی به خصوص در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت افزود: مجموعه مدیریت شهری همواره در تمامی برنامههای فرهنگی پای کار بوده و از تمامی ظرفیتهای خود برای برگزاری و تعامل با دیگر دستگاهها استفاده کرده است.
شهرستان مراغه در طول هشت سال دفاع مقدس ۱۴۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
این شهرستان با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۹۸۸۰/۵۱۸
مراغه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۰۰ دیدار در قالب «طرح سپاس» و دیگر برنامههای فرهنگی از خانوادههای معزم شهدا، ایثارگران و جانبازان انجام شده است.