بیمه اجتماعی نقش مهمی در معیشت پایدار مناطق روستایی دارد

مهاباد- ایرنا- سرپرست فرمانداری بوکان بر لزوم فراگیری بیمه اجتماعی روستاییان تاکید کرد و گفت: بهره‌مندی روستاییان از این بیمه موجب تامین معیشت پایدار در مناطق محروم خواهد شد.

به گزارش ایرنا، لقمان خسروپور روز یکشنبه در مراسم اعطای حکم دریافت مستمری به ۲ نفر از بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر این شهرستان، اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت یارانه قابل توجهی را به این صندوق اختصاص داده است، بهره‌مندی از آن می‌تواند بهترین و به صرفه‌ترین گزینه برای روستاییان باشد.

وی وظیفه و رسالت این صندوق را تحت‌پوشش قراردادن افرادی از جامعه روستایی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند عنوان کرد و افزود: جلوگیری از مهاجرت روستاییان، کاهش اختلاف طبقاتی، تامین امنیت اجتماعی و توزیع عادلانه درآمد از مهمترین وظایف صندوق بیمه اجتماعی است که روستائیان باید از آن بهره‌مند شوند.

وی فراگیری استفاده از مزایای این صندوق در روستاها را در گرو فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی مناسب دانست و اضافه کرد: رسانه‌ها می‌توانند با تشریح و معرفی هرچه بیشتر خدمات این صندوق بیمه‌ای، گامی موثر در زمینه رفاه اجتماعی کشاورزان و روستاییان بردارند.

کارگزار معین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بوکان نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر پنج هزار نفر در این شهرستان، تحت پوشش مزایای این صندوق هستند که از این نظر بوکان در مقایسه با آمار استانی در وضعیت مناسبی قرار دارد اما در مقایسه با آمار کشوری وضعیت مطلوبی ندارد.

ابراهیم نادری بازنشستگی، مستمری از کارافتادگی، مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای را از مزایای این صندوق عنوان کرد و افزود: نبود خدمات درمانی از کاستی های این بیمه محسوب می‌شود که اقداماتی نیز برای ایجاد این نوع خدمت آغاز شده است.

وی شرایط عضویت در این صندوق را تابعیت جمهوری اسلامی و داشتن سن ۱٨ تا ۵۰ سال عنوان کرد و افزود: جامعه هدف، تمام روستاییان و عشایر بدون شغل و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است.

وی افزود: مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکان، کشاورزان غیرساکن در روستاها، رانندگان بین شهری، کارکنان مراکز کشاورزی و فعالان حوزه صنایع دستی و گردشگری نیز می‌توانند از مزایا این صندوق بهره‌مند شوند.

در پایان این جلسه حکم دریافت مستمری دو نفر از بیمه‌شدگان این صندوق به آنها اعطا شد.

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور از سال ۱۳٨۴ و زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کند.

این صندوق در سال ۱۳٨۶ در بوکان فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر دارای چهار کارگزاری در بخش‌های مرکزی و سیمینه این شهرستان است.

۷۵۱۰/‏۶۱۸۵/‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha