۳۱ تیر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۱
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 83407175
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

گنبدکاووس - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان اعلام کرد که سال گذشته از محل اعتبارات ملی و استانی، ۳۵ میلیارد ریال در حوزه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی این استان در مناطق حاشیه نشین هزینه شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرضا چراغعلی عصر دوشنبه در مراسم رونمایی از تجهیزات آموزشی طرح کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین گنبدکاووس گفت: پارسال در مجموع ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین گلستان پیش بینی شد که ۳۵ میلیارد ریال آن تخصیص یافت و هزینه شد.

وی، حاشیه نشینی، طلاق، اعتیاد و خودکشی را از مهمترین آسیب های اجتماعی گلستان دانست و افزود: این آسیب ها که برخی از آنها در سطح کشور نیز وجود دارد،  خانواده های زیادی را درگیر و نگرانی هایی را در مسوولان نظام و دولت ایجاد کرده است.

چراغعلی اضافه کرد: توجه به آسیب های اجتماعی و برنامه ریزی برای کنترل و کاهش آن از چند سال پیش مورد توجه ویژه رهبری انقلاب و دولت قرار گرفته و برای برون رفت از این آسیب ها همه ادارات و نهادها، سازمان ها موظف شدند که با همکاری تشکل های مردم نهاد و امضای تفاهم نامه بین دستگاهی و با سمن ها (سازمان های مردم نهاد)، اقدامات آموزشی و پیشگیرانه انجام دهند.

وی تصریح کرد: در بخش آموزشی و فرهنگی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سال های گذشته غفلت و کوتاهی صورت گرفته و امروز همه موظف به جبران آن هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین با تبریک آغاز هفته مهارت آموزی (۳۱ تیر تا ۶ مرداد)، ادامه داد: نقش مربیان و مدرسان مراکز آموزش فنی و حرفه ای در مهارت آموزی به جامعه هدف بالاخص در مناطق حاشیه نشین بسیار ارزشمند است زیرا مهارت آموختگان به راحتی می توانند برای خود شغل ایجاد کرده و از آسیب ها مصون بمانند.

به گزارش ایرنا، دراین مراسم که سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری گلستان و مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان نیز حضور داشتند، فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در سخنانی برلزوم استفاده بیشتر از ظرفیت های مراکز فنی و حرفه ای در توانمندسازی و مهارت آموزی به جامعه هدف در مناطق حاشیه نشین و نیز به دیگر علاقه مندان در مناطق شهری و روستایی این شهرستان تاکید کرد.

عبدالقدیر کریمی افزود: مرکز فنی و حرفه ای گنبدکاووس و آموزشگاه های تحت نظارت آن، ظرفیت های زیادی برای مهارت آموزی به نسل جوان دارند که بایستی با اطلاع رسانی، اقشار مختلف مردم را نسبت به این ظرفیت ها و استفاده از آن آگاه کرد.

وی از پیشنهاد راه اندازی خانه مهارت در گنبدکاووس که توسط مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان مطرح شد، استقبال کرد و از اختصاص اعتبار ویژه برای تکمیل مرکز فنی و حرفه ای خواهران این شهرستان توسط مدیرکل این مجموعه قدردانی کرد و گفت: امسال در کمیته برنامه ریزی گنبدکاووس نیز اعتبارات خوبی برای تکمیل این پروژه پیش بینی می شود.

 به گزارش ایرنا، در این مراسم که برخی مدیران ادارات و نهادها و آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای گنبدکاووس نیز حضور داشتند، از تجهیرات طرح کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی که در بخش های مختلف از جمله فناوری اطلاعات، صنایع دوخت، تاسیسات برق و کشاورزی بود، رونمایی شد.

به گفته مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان، برای خرید این تجهیزات مبلغ دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام مختلف دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است که چند محله حاشیه نشین دارد.

/۳۰۳۹/۱۸۶۰

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha