طهمورث فتاحی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این تعداد طرح با استفاده از تسهیلات سرمایه ثابت و در گردش ، از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به وسیله بانک های عامل تامین اعتبار شد.
وی ، طرح تولید گلاب و عرقیات با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال در سامان و شهرکرد، طرح تولید مربا و ترشیجات به ظرفیت یکهزار و ۲۰۰ تن در سال در سامان و بروجن را از جمله طرح های ارائه شده عنوان کرد.
وی ، طرح بستهبندی محصول قارچ با ظرفیت ۶۰ تن در سال در شهرستان شهرکرد، طرح سردخانه دو مداره با ظرفیت ۵ هزار تن در سال در شهرستان بروجن ، طرح بسته بندی عسل با ظرفیت ۸۰۰ تن در سال در شهرستان کوهرنگ و طرح بسته بندی انواع سبزی و صیفی خشک با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال و طرح تولید و فراوری ماهی و تولید خوراک آبزیان در شهرستان شهرکرد و لردگان را از دیگر طرحهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان ذکر کرد.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این استان با تولید سالانه ۲۴ هزار تن بادام ، یکهزار و ۱۰۰ تن انار ، ۲۴ هزار تن ماهی سردابی و بیش از ۶ هزار تن قارچ دکمه ای از داشتن واحدهای فرآوری مناسب محروم است.
وی میزان محصول بادام از ارقام 'مامایی' صادراتی این خطه را ۱۵ هزار تن برآورد و تصریح کرد: در صورت تبدیل محصول بادام به مغز، فرآوری و بسته بندی استاندارد جهانی، میزان درآمد کشاورزان چند برابر خواهد شد که این طرح در دستورکار مسئولان استان قراردارد.
فتاحی، در ادامه بخش کشاورزی را مهمترین پتانسیل اقتصادی این استان دانست و تاکید کرد : تنوع فعالیت های تولیدی و اشتغالزا در بخش های زراعت، شیلات، باغات، دامپروری و دیگر زیر بخش ها و نیز بالابودن جمعیت بهره برداران و فعالان این بخش با جمعیت افزون بر ۶۶ هزار نفر بیانگر اهمیت اقتصادی این بخش است.
به گزارش ایرنا ، چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی ، دامی و شیلات به عنوان یکی از قطب کشاورزی کشور شناخته می شود.
۶۱۹۹/۲۰۹۷
نظر شما