محمدعلی لطفاللهی یقین روز سهشنبه در حاشیه انعقاد این تفاهمنامه پژوهشی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تفاهمنامه همکاری در زمینه پژوهشی با مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیوتکنولوژی و نانو سیستم کاربردی جمهوری آذربایجان و اوکراین امضا شده است.
وی ادامه داد: هدف از انعقاد این تفاهمنامه همکاری، اجرای طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، حمایت از پروژههای تحقیقاتی و نیز برگزاری دورههای مشترک آموزشی و پژوهشی است.
وی اضافه کرد: همچنین تفاهمنامه دیگری نیز بین دانشکده علوم پایه این دانشگاه با دانشکده بیوفیزیک دانشگاه باکو با هدف توسعه همکاریهای آموزشی و تحقیقاتی منعقد شد.
لطفاللهی با تاکید بر لزوم توسعه روابط مشترک با مراکز دانشگاهی و علمی بینالمللی گفت: انعقاد قرارداد و تفاهمنامههای پژوهشی گام مهمی در رشد و توسعه علمی و پژوهشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دارد.
وی افزود: دانشگاه مراغه به عنوان یکی از مهمترین قطبهای علمی و پژوهشی جنوب آذربایجانشرقی از ظرفیتهای مناسبی برای تعمیق همکاریها و اجرای طرحهای پژوهشی در سطح ملی و بینالمللی دارد.
به گزارش ایرنا، در حاشیه مراسم امضا این تفاهمنامه «روشن خلیلف» رئیس مؤسسه مشترک تحقیقاتی و آموزشی نانو بیوتکنولوژی و نانو سیستم کاربردی جمهوری آذربایجان و اوکراین و نیز چند تن از اساتید دانشگاهی از امکانات پژوهشی دانشگاه مراغه دیدن کردند.
حدود سه هزار و ۶۰۰ دانشجوی دختر و پسر در چهار رشته دکتری، ۲۶ رشته کارشناسی ارشد، ۱۸ رشته کارشناسی پیوسته، دو رشته کارشناسی ناپیوسته و یک رشته کاردانی در دانشگاه مراغه تحصیل میکنند.
این دانشگاه دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی است.
دانشگاه مراغه از سال ۱۳۷۰ با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را آغاز کرد و در سال ۹۱ به دانشگاه ارتقا یافته است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۷۴۸۷