۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷
کد خبر: 82181414
T T
۰ نفر
امضاي تفاهم نامه همكاري علمي بين دانشگاه مراغه و دانشكده علوم پزشكي

مراغه – ايرنا – دانشگاه مراغه و دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اين شهرستان تفاهم نامه همكاري علمي، آموزشي، پژوهشي و فناوري امضاء كردند.

به گزارش ايرنا، اين تفاهم نامه روز سه شنبه در راستاي گسترش همكاري هاي مشترك در زمينه هاي آموزشي، پژوهشي و فناوري منعقد شده است.
تعريف و اجراي پايان نامه، رساله دانشجويان دوره هاي تحصيلات تكميلي در زمينه هاي تخصصي مورد نياز طرف هاي قرارداد با بهره گيري از اعضاي هيات علمي به عنوان استاد راهنما، همكاري و هماهنگي در راه اندازه و توسعه دوره هاي تحصيلات تكميلي ميانه رشته اي مورد نياز از جمله محورهاي اين تفاهم نامه است.
رئيس دانشگاه مراغه در آئين امضاي اين تفاهم نامه با بيان اينكه مراكز دانشگاهي و علمي منطقه در صورت همكاري و هم افزايي توانمندي هاي موجود، مي توانند تحولاتي در توسعه منطقه به وجود آورند.
محمدعلي لطف الهي يقين، افزود: همكاري در برقراري ارتباط پژوهشي و آموزشي در عرصه هاي علمي و فناورانه و ايجاد تسهيلات در برنامه ريزي اجرايي و طرح هاي پژوهشي مشترك و استفاده از تجهيزات و امكانات پژوهشي با ملاحظه ضوابط و مقررات طرفين از جمله اهداف اين تفاهم نامه است.
به گزارش ايرنا، سرپرست دانشكده علوم پزشكي مراغه نيز در اين آيين با بيان اينكه همكاري علمي بين دانشگاه هاي منطقه از اهداف اين دانشكده است، گفت: تفاهم نامه اين همكاري به مدت سه سال منعقد شده كه با توافق طرفين قابل تمديد است.
علي جنتي، افزود: براي ايجاد تحول در زمينه علمي و فناوري همه دانشگاه ها نيازمند بهره مندي از تجربه علمي و تحقيقاتي و استفاده از امكانات مراكز تحقيقاتي دانشگاه هاي ديگر در منطقه هستند.
وي اظهار كرد: همكاري بين دانشگاه ها نه تنها باعث هم افزايي توانمندي هاي موجود و استفاده بهينه از ظرفيت همديگر مي شود بلكه باعث ايجاد تحول علمي در منطقه مي شود.
جنتي، ادامه داد: اين تفاهم نامه جهت ايجاد ارتباط علمي و آموزشي مناسب در عرصه هاي مختلف علمي تحقيقاتي و ايجاد تسهيلات در برنامه ريزي اجرايي و طرح هاي پژوهشي مشترك و استفاده از تجهيزات و امكانات پژوهشي بين دانشكده علوم پزشكي و دانشگاه مراغه منعقد شد.
هم اكنون چهار هزار دانشجو در سه رشته دكتري، 26 رشته كارشناسي ارشد، 18 رشته كارشناسي پيوسته، دو رشته كارشناسي ناپيوسته و يك رشته كارداني در دانشگاه مراغه تحصيل مي كنند.
اين دانشگاه داراي چهار دانشكده علوم پايه، كشاورزي، علوم انساني و فني و مهندسي است.
دانشگاه مراغه از سال 1370 با عنوان آموزشكده كشاورزي كار خود را آغاز كرده و در سال 91 به دانشگاه ارتقا يافته است.
مجوز فعاليت دانشكده پرستاري و مامايي مراغه نيز در سال 1369 از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي اخذ و در سال 1391 با ادغام شبكه بهداشت و درمان و دانشكده پرستاري و مامايي به عنوان دانشكده علوم پزشكي و خدمات درماني تغيير يافت.
اين دانشكده در سال 1393 از دانشگاه علوم پزشكي تبريز جدا شد و هم اكنون به صورت مستقل زير نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي فعاليت مي كند.
بخش آموزشي دانشكده فوق نيز به عنوان يكي از مراكز مهم آموزشي اين شهرستان در زميني به مساحت 85 هكتار و با زيربناي هشت هزار و 500 متر مربع احداث شده است.
هم اكنون حدود 600 دانشجو در 9 رشته شامل كارداني دهان و دندان، هوشبري، بهداشت خانواده و مبارزه با بيماري ها، پرستاري، اتاق عمل، فوريت هاي پزشكي، علوم آزمايشگاهي و بهداشت عمومي در دانشكده علوم پزشكي مراغه مشغول تحصيل هستند.
شهرستان مراغه با 260 هزار نفر جمعيت در 147 كيلومتري تبريز مركز آذربايجان شرقي واقع است.
3034/8023/6183