به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز سه شنبه در دیدار وزیر دادگستری با فعالان اقتصادی بخش خصوصی در استان ایلام اظهار داشت: اعتماد دو سویه دولت و بخش خصوصی و مصرف کنندگان به همدیگر موجب رونق و اقتدار اقتصادی می شودکه به سود طرفین قضیه است.
وی افزود: نباید با وضع برخی قوانین دست و پا گیر عرصه بر مردم، تولیدگران و فعالان اقتصادی و اصناف مختلف تنگ شود و مدیران و مسئولان به ویژه بازرسان صنوف باید به مصادیق اقتصادی اشراف کامل داشته باشند تا حیثیت و اعتبار تجاری بازاریان به مخاطره نیفتد.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: هدف از وضع و اجرای قانون ایجاد رفاه و آرامش برای شهروندان است و باید تا حد امکان قوانین تسهیل یابند تا مردم کمتر آسیب و فشار متحمل شوند.
**
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام هم گفت: در چندماهه اخیر خدمات اقتصادی متعددی در استان ایلام صورت گرفت که تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، فعال سازی کشتارگاه صنعتی مرغ، پیگیری ایجاد میدان میوه و تره بار و محل دائمی نمایشگاه اتومبیل داران، احداث شهرک صنفی جهت انتقال صنوف آلاینده و مزاحم از جمله این خدمات بوده است.
یارالله نصیری افزود: اجرای تبصره هفت ماده ۷۲ قانون نظام صنفی به منظور پرداخت سهم اصناف، سازمان صمت و تعزیرات حکومتی از محل دریافت جرائم صنفی، راه اندازی مرکز داوری اصناف استان برای پرداخت یک درصد از هزار وصولی مالیات به اتاق بازرگانی بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم از جمله نیاز های اقتصادی و تجاری استان ایلام است.
وی کامل نبودن زنجیره تولید مرغ، عدم تحویل به موقع نهاده های دام و طیور و تعدیل در قیمت تمام شده نهاده ها، عدم بازدارندگی میزان جرائم، وجود مشکلات ناشی از قانون انتزاع در دستگاه های همکار از جمله مهمترین چالش های استان ایلام در زمینه تولید و تجارت برشمرد.
وی تاکید کرد: در استان ایلام به علت اینکه کارخانه ها و واحدهای بزرگ تولیدی برای تولید کالاها و مایحتاج اساسی مورد نیاز مصرف کنندگان وجود ندارد عمده کالاها از مناطق دیگر کشور و با توجه به بُعد مسافت با قیمتی گران تر از بهای اصلی کالا وارد استان ایلام می شود که باید برای تعدیل در قیمت اجناس مورد نیاز بازار چاره اندیشی شود.
**
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاروزی استان ایلام هم گفت: استان ایلام با توجه به اینکه کانون اصلی تردد زائران و صدور کالا به کشور عراق است باید بیش از گذشته مورد توجه مسئولان کشور قرار بگیرد و همچنین راه اندازی مرزهای چیلات و چنگوله به عنوان مرزهای پشتیبان مرز مهران یک ضرورت است.
شعبان فروتن تاکید کرد: زیرساخت های این ۲ مرز از سوی جمهوری اسلامی ایران تکمیل و آماده بهره برداری است اما راه اندازی این مرزها نیاز به پیگیری و احداث زیرساخت از سوی دولت عراق است و همچنین ایجاد دفتر کنسولگری عراق در استان ایلام یک ضرورت محسوب می شود.
وی خواستار صدور ویزای متعدد برای تجار و بازرگانان استان ایلام شد و همچنین پیگیری ایجاد منطقه آزاد تجاری و فعالان اقتصادی بخش خصوصی از دیگر خواسته های فروتن در این نشست بود.
به گزارش ایرنا، ایجاد کمیسیون قضایی مشترک بین دو کشور ایران و عراق در حوزه تجارت و بازرگانی، رسیدگی خارج از نوبت در دادگاه های تخصصی به پرونده های تجار و فعالان اقتصادی، ایجاد دفاتر حمایت از منافع تجار و بازرگانان در سفارت خانه و کنسولگری ها، تامین و تعدیل در قیمت نهاده های دام و طیور، ایجاد مجتمع قضایی رسیدگی به جرائم اقتصادی و تولید از مهمترین خواسته های بخش خصوصی با وزیردادگستری بود.
وزیردادگستری به عنوان وزیراستان ایلام در موضوع سیل فروردین ماه امسال ظهر دیروز وارد استان ایلام شد.
بازدید از مناطق سیل زده، حضور در نشست ستاد بحران استان ایلام با محوریت سیل، دیدار با نماینده ولی فیقه در استان و امام جمعه ایلام، شرکت در همایش تخصصی کنوانسیون حقوق کودک از جمله برنامه های دو روزه سفر وزیر دادگستری به استان ایلام بوده است.
۷۱۷۲/۶۱۱۹
نظر شما